Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfi létemre túl szép lábaim...

Férfi létemre túl szép lábaim vannak. Ez baj vagy jó?

Figyelt kérdés
A családban mindenki dicséri őket (otthon a lakásban csak pólóban és rövidnadrágban vagyok mindig), hogy milyen formásak és szexik. Azt gondoltam, amint lehet, a melóhelyre is rövidgatyában megyek, ha már ennyire bomba lábaim vannak, hadd lássák mások is. Jó ötlet jövő hétfőtől rövidnadrágban tolni a melót?
2011. márc. 24. 06:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez sosem hátrány hapsikám. A barátomnak is bomba lábai vannak. Nyugodtan tolhatod a melót rövid gatyában is, ha jó lesz az idő. A férfiak szerintem úgysem fognak rád cuppanni, a nők meg csak sóvárogjanak...
2011. márc. 24. 06:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A kedvező testi adottságok sosem lehetnek baj. A baj az, hogyha extrém feltűnősködésbe vágsz bele. Március-áprilisban rövidgatyában járni elég extrém lenne. Ráadásul munkahelyre nem is illik strandraöltözötten menni.
2011. márc. 24. 06:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

:-D

Mostmár kíváncsi lettem azokra a lábakra!

2011. márc. 24. 08:09
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyet értek a 06:55-ös válaszolóval!

De mégis milyen munka az, ahova rövidgatyóban is járhatsz?

Amúgy én egyből azt gondolnám, h "Te jó ég! Ennyire azért nincs még meleg. Biztos feltűnőségi viszketegsége van.". Nem pedig arra, h "Húúú de jó lábai vannak!"

De toljad ahogy jól esik! :)

2011. márc. 24. 14:19
 5/16 anonim ***** válasza:
24%

Nincs olyan munka ahova ne lehetne rövidnadrágban menni, már rég nem kommunizmus van.

Ahol meg nem utcai ruhában van úgyis átöltözik.

2011. márc. 24. 17:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó! A rövidnadrágnak semmi köze a kommunizmushoz. Hol élsz te?! Lehet, h bárhová felvehetnénk a rövidet, de rengeteg olyan munka van, ahová nem illik. Mit szólnál például, ha egy egyetemen a (férfi)tanár rövidnadrágban állna a hallgatók elé, mert neki szép lábai vannak? Én biztos nem venném komolyan. Nincs megszabott munkaruhájuk, de számít, h mit sugároz kifelé. És szerintem több olyan munka van ahol hosszú kell, mint olyan, ahol rövid (legyen az akár az utcai öltözet, akár a munkaruha).

Bocs az offért!

2011. márc. 24. 20:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

milyennek kell lenni egy férfi lábának, hogy szép legyen??

milyen egy szép férfi láb?

izmos vagy csupasz?

őszintén, elképzelésem sincs, hogy manapság milyen egy szép férfi(!!) láb??!!:O

2011. márc. 25. 00:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Nálam izmos, formás, és NEM csupasz egy szép férfi láb.
2011. márc. 25. 09:03
 9/16 anonim ***** válasza:
Mutass már képet legalább, életemben nem láttam szép férfi lábat. Na meg ugye az hogy a család dicsér az még nem feltétlen jelenti azt hogy valóban jó lábaid vannak. Viszont elég fura ha egy férfinek azt mondják "szexi lábad van", főleg ha családban mondják. Véleményem szerint nincs olyan hogy szexi férfi láb. Még csak szép se. Jobb ha nem mutogatják.
2011. márc. 27. 11:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Húú most kiváncsi lettem :)
2011. márc. 27. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!