Miért vannak jobban oda a lányok a gilisztatestű
focistákért mint a vízilabdásokért?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 16:31
1/8 anonim válasza:
volt valami sztatisztika ami ezt mutatta??
2013. szept. 11. 16:36
2/8 A kérdező kommentje:
hát manapság a 14-20 év közötti lányoknál szinte mindig nagyobb esélye van egy focistának mint egy bármilyen mást sportoló fiúnak... pl. van egy fiú aki olyan csúnya mint valami szekér trágya és olyan nője van hogy az hihetetlen azért, mert a fradiban focizik.. van vagy 50 kiló a gyerek stb. és ez csak egy eset a sok közül. ráadásul valahány focistának olyan nagy a pofája hogy az már gusztustalan...
én ezt nem értem
2013. szept. 11. 16:44
3/8 anonim válasza:
Vízilabdázol?:P
Amúgy nálunk van 2 srác aki csinálja, jó kis testük van. De például azért egy profi futballistának se lehet olyan gáz teste szerintem.:)
2013. szept. 11. 16:44
4/8 dirtboy válasza:
gondolj csak bele hogy azokat a lányokat akik ez érdekli azokat valójában mi hajtja.
-pénz
-menő partner
a pénz nagyobb a fociba,egy focista igen sokat kereshet.
a focit többen szeretik,többen nézik,a focistákat többen ismerik tehát menőbb egy focistával lenni mint egy vízi labdással.
ennyi van szerintem a dolog mögött,ezért vágynak jobban a focisták után de a valóéletben szemtől szemben szerintem mindegy melyik sportot űzi.
2013. szept. 11. 17:11
5/8 anonim válasza:
Mert a vízilabda nem egy híres dolog.Alapból az,hogy úgymond nagyhatalom az országunk benne,az nem azt mutatja,hogy mekkora vízilabda nemzet vagyunk,hanem azt,hogy a világon máshol alapból népszerűtlen a sportág,ezért jóval kevesebb a vetélytárs,a kutyát sem érdekli a vízilabda világ színvonalban.A foci meg pont fordítva.A világ egyik legnépszerűbb sportja,rengeteg nézővel,rengeteg pénzzel.
2013. szept. 11. 17:29
6/8 Alea19 válasza:
ez megint csak általánosítás x) én például imádom a magas pasikat, legyen az izmos, vagy kissé mackósabb alkat. A vízilabda, mint sport pedig a szívem csücske, szóval ha választanom kellene, egyértelmű, hogy... :)
2013. szept. 12. 15:06
7/8 anonim válasza:
Mert ők FOCISTÁK!!! És az olyan menő dolog. És abból lehet válogatni mert nagyon sok van.Vízilabdázóból nincs annyi.
2014. márc. 29. 22:43
8/8 anonim válasza:
Mert több focista van mint vízilabdás? :D És mások az arányok szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!