Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Cipő, ami nem porlad el hetek...

Cipő, ami nem porlad el hetek alatt?

Figyelt kérdés

sziasztok,

egy ideje már napi 15-20 000 lépést teszek naponta, ami erőltetett tempóban hasznos, de a cipőim nem tudnak lépést tartani velem. sajnos.

nike, adidas, under armour, decathlon sajátmárkás mind kapott már esélyt, olcsóbbtól a pofátlanul drága (50k) változatig, de az eredmény: pár hét után már foszlani kezd a sarkánál, majd kb. 3 hónap után használhatatlanságig porlad.

ezt anyagilag nem lehet bírni. mit ajánlotok? az én lábam ennyire nyomi? mind a sarkánál kezd tönkremenni, pedig olyan méretet veszek, aki jól tart, tökéletesen kényelmes, és nem is szorít.

eddig egy 15 ezer forintos (bár akciós) under armour a csúcstartó, ami 4 hónapig bírta. az 50 ezer forintos, edzésre kihegyezett testvére 3 hét után elkezdett szakadozni.

most már bármilyen megoldás érdekel, vagy ha nincs, lehet inkább elengedem ezt a mozgásformát, mert ennyi pénzt nem tudok szánni rá. :(

köszi előre is!

tegnap 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérdés milyen talajon használod a cipőt? Erdei? Beton? Sportpálya?
tegnap 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Valamint hogy hány kiló vagy, az is befolyásolhatja hogy mennyi terhelést kap a cipő. Nekem a szerencsésebb olcsóbb cipők kb fél-1 évig bírják, a rosszabbak pár hónap.
tegnap 23:29
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 - 99%-ban beton. járdák igazából, terepre van külön cipőm.

#2 – a 70 kilóm szerintem nem terheli túl :)

tegnap 23:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem amik eddig beváltak az a sima kínais bakancs, vagy más boltból olcsó félcipő, általam utólag telepakolva sport talpbetéttel. Valahogy ezeknek volt néha elnyűhetetlen a talpa, ami se nem tört se nem kopott, de ki kell fogni. Annyira a szerencsén múlik, de valahogy az olcsóbbak voltak eddig szerencsések.
tegnap 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem csinalnak mar olyan cipoket mint regen. Egyszer 8 evig hordtam egy vans-t, mondjuk telen nem, de amugy mindig, ez olyan 2000 korul volt. Ami nemregiben egesz jol birta, az egy caterpillar volt.
ma 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a 3 hónap után szétszakadót simán visszavittem a Decathlonba és visszaadták a pénzt. Próbáltad visszavinni?
ma 00:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Az 5-öanek igaza van. 15-20 éve még lehetett olyan cipőt venni, ami 10+ évig is képes kitartani napi használat mellett. A mai cipők viszont majdnem mind egy szezonosak. Megveszed tavasszal, talán ősz végéig kitart.

Ha olyat akaraz, ami ma is tart, túra vagy munkavédelmi cipő.

ma 05:47
 8/8 anonim válasza:
Puma rs-x a legjobb de kevés helyen van már.
ma 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!