Help aki ért hozzá? Küzdő sportal kapcs. Mitöl lehet ez? Lejebb
Figyelt kérdés
szoval küzdő sportra járok.(k1) ha nagyon elfáradok lefehéredek rohadt álmos leszek.ez mitöl van?lemegy a vérnyomásom?2013. szept. 7. 08:05
11/19 anonim válasza:
Lehet hogy nem iszod meg napközben az elegendő folyadékot és edzés ideje alatt ez elő jön nekem is volt jó párszor ilyen (én is bunyózok)
12/19 anonim válasza:
Abszolút rossz ötlet megdobja a vércukorszinted, jön az inzulin és a vércukorszinted leesik te meg össze, vagy legalábbis kuva szarul leszel. Edzés előtt sosem baszkuráljuk a vércukorszintet. 1,5 órával előtte öaszetett szénhidrátot és fehérjét tartalmazó étkezés mehet, de semmi cukros lónyál.
13/19 A kérdező kommentje:
ezen a vizen én is gondolkoztam h nem iszok eleget.: D nem akarok hazudni de sztem napi 1l-1,5l ert iszok.1xerűen nem vagyok szomjas: D amit elöttem való kommentelő irt azt köszönöm,erre nem is gondoltam : ) majd meg próbálok úgy enni: )
2013. szept. 8. 13:46
14/19 aikiboxer válasza:
Az ivás nekem is a gyenge pontom... Vegyél egy 1/2 literes söröskorsót, azt használd pohárként (nap közben meg egy 1/2 literes kulacsot), és próbálj meg nagyobb adagokat inni. Mert ha csak így kortyolgatsz, tényleg nem iszol többet csak napi 1-1.5 liter...
15/19 A kérdező kommentje:
0.3as pohárbol szoktam inni. és most tartok 1.2 nél.sztem ez nagyon kevés://
2013. szept. 8. 15:43
16/19 anonim válasza:
3-4 liter nem ártana főleg edzésnapokon.
17/19 A kérdező kommentje:
hát meg próbálom!: DDköszi a választ: )
2013. szept. 8. 16:44
18/19 aikiboxer válasza:
A másik dolog meg a vitaminok és az alvás. (Én egyébként edzés előtt, ha nagyon éhes vagyok, lágytojást szoktam enni, de én harcos étrenden élek.)
19/19 A kérdező kommentje:
a harcos étrend az mielyen?: D
2013. szept. 8. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!