Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Help aki ért hozzá? Küzdő...

Help aki ért hozzá? Küzdő sportal kapcs. Mitöl lehet ez? Lejebb

Figyelt kérdés
szoval küzdő sportra járok.(k1) ha nagyon elfáradok lefehéredek rohadt álmos leszek.ez mitöl van?lemegy a vérnyomásom?
2013. szept. 7. 08:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem iszod meg napközben az elegendő folyadékot és edzés ideje alatt ez elő jön nekem is volt jó párszor ilyen (én is bunyózok)
2013. szept. 7. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Abszolút rossz ötlet megdobja a vércukorszinted, jön az inzulin és a vércukorszinted leesik te meg össze, vagy legalábbis kuva szarul leszel. Edzés előtt sosem baszkuráljuk a vércukorszintet. 1,5 órával előtte öaszetett szénhidrátot és fehérjét tartalmazó étkezés mehet, de semmi cukros lónyál.
2013. szept. 8. 12:40
 13/19 A kérdező kommentje:
ezen a vizen én is gondolkoztam h nem iszok eleget.: D nem akarok hazudni de sztem napi 1l-1,5l ert iszok.1xerűen nem vagyok szomjas: D amit elöttem való kommentelő irt azt köszönöm,erre nem is gondoltam : ) majd meg próbálok úgy enni: )
2013. szept. 8. 13:46
 14/19 aikiboxer ***** válasza:
Az ivás nekem is a gyenge pontom... Vegyél egy 1/2 literes söröskorsót, azt használd pohárként (nap közben meg egy 1/2 literes kulacsot), és próbálj meg nagyobb adagokat inni. Mert ha csak így kortyolgatsz, tényleg nem iszol többet csak napi 1-1.5 liter...
2013. szept. 8. 15:38
 15/19 A kérdező kommentje:
0.3as pohárbol szoktam inni. és most tartok 1.2 nél.sztem ez nagyon kevés://
2013. szept. 8. 15:43
 16/19 anonim ***** válasza:
3-4 liter nem ártana főleg edzésnapokon.
2013. szept. 8. 16:41
 17/19 A kérdező kommentje:
hát meg próbálom!: DDköszi a választ: )
2013. szept. 8. 16:44
 18/19 aikiboxer ***** válasza:
A másik dolog meg a vitaminok és az alvás. (Én egyébként edzés előtt, ha nagyon éhes vagyok, lágytojást szoktam enni, de én harcos étrenden élek.)
2013. szept. 8. 17:45
 19/19 A kérdező kommentje:
a harcos étrend az mielyen?: D
2013. szept. 8. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!