Kaphatok buta kérdésre nem buta (hülye választ?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni harcművészetet mégpedig a kung fut!A kérdésem az lenne kell előtte valami küzdő ajánlottak 2-3 évet)vagy bármilyen ismeret,gyakorlat előzmény?Esetleg bele kezdhetek "azonnal"?semmilyen sport múltam nincs,nem mozgok,kicsit hasas is vagyok,és elpuhult!Ki mit ajánlana?2013. szept. 3. 16:22
1/3 anonim válasza:
Éppen hülyeség előtte küzdősportolni!A kung-fu úgy kezdődik, hogy mindent el kell felejteni amit addig tanultál. Tudom, mert már 4 éve csinálom
2/3 A kérdező kommentje:
Ez eddig nagyon jó hír,mert nagyon rajta vagyok a kung fu-n(kicsit belázasodtam).Azért kérnék másnak a véleményét is!
2013. szept. 3. 17:55
3/3 anonim válasza:
Nem is értem a kérdést!
Ez nem olyan mint az oktatás, hogy nincs érettségid és akkor nem mehetsz egyetemre.
Miért kéne feltétlenül bármilyen sport előtt más sportot is űzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!