18 nap alatt minden nap növelve a fekvők támaszát lesz látható eredmény?
Figyelt kérdés
Előszor is bocsi, hogy ide írom. Szóval az van, nem vagyok valami erős srác így kis melegítéssel talán 20at tudnék lenyomni egyszerre. Az a tervem, hogy naponta 100at lenyomok (nem egyszerre) és naponta növelem 50-el vagy 100al.. najó talán nem mindig 100al mert a 16. nap durva lenne 1600 at kinyomni :D Olyan max 300 lenne jó naponta szerintem vagy több ha bírom, szóval a kérdés lenne látható eredmény?2013. aug. 28. 02:42
11/25 anonim válasza:
én elmondtam h tudod megcsinálni, haver v magánedző a döntés a tiéd :D
13/25 A kérdező kommentje:
nos akkor azt javaslod, fekvőzzek kezdjek ilyen 50el majd növeljem? persze hasizmot is csinálnék közben.
2013. aug. 28. 02:59
14/25 A kérdező kommentje:
jah már látom ott a másik kommentet is te írtad xd
esetleg gondolkozom valami küzdősportot tanulok és közbe edzek .. (nem kondiba)
2013. aug. 28. 03:01
15/25 anonim válasza:
#12-nek igaza van. Dícséretes hogy mindenféle súlyzózás helyett inkább a fekvőtámaszt választod de teljesen rossz a hozzáállásod. Ha igazán hatékony szeretnél lenni előbb szerezd be és olvasd el ezt a könyvet: [link]
17/25 anonim válasza:
te tenyleg butabb vagy mint egy cserep viragfold.
gondolkozzal mar bzmeg :DD kondiban kokemeny edzes, megfelelo mennyisegu es osszetetelu kaja, es elegendo pihenes, na, ha ezek megvannak akkor egy fel ev alatt lathato lesz a fejlodes.
meghogy 18 napon at fekvo :DDDDD
18/25 A kérdező kommentje:
:D
kondiban kaját is adnak ? XD
2013. aug. 28. 04:25
19/25 anonim válasza:
persze,elő is rágják neked,hogy neked csak a súlyzózásra kelljen összpontosítanod. Xdd
20/25 anonim válasza:
" Dícséretes hogy mindenféle súlyzózás helyett inkább a fekvőtámaszt választod "
Hát látszik, h te is értesz hozzá.
Másrészt 18 nap alatt szar se fog meglátszódni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!