Ez elég pihenésnek?
Figyelt kérdés
Napi 2 órát tekerek elliptikus tréneren(700-750kcal), ha hetente 2 pihenőnapot berakok egyiken csak 1 órát tekerek (400-430kcal), akkor a másikon mennyit tekerhetek? 1óra/45perc/30perc.
Nem azért csinálom, hogy kínozzam magam, csak szeretem csinálni és nagyon jó érzés utána, de nem tudom mennyit kéne pihennie az izmoknak. Azt se tudom hogy mi számít pihenésnek. :D
2013. aug. 25. 11:40
1/3 anonim válasza:
Az ilyen aerob edzések mehetnek napi kétszer is akár, nem muszáj pihenő nap, ez nem súlyzós edzés. Úgyis érzed majd, ha többet kell pihenni, akkor majd kihagysz egy napot.
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem kell pihenőnap, csak ha úgy érzed. A két óra ugye nem egyszerre megy? Ha igen, a kétszer 1 óra jobb lenne!
3/3 A kérdező kommentje:
Általában egyszerre mennek, de majd megpróbálom külön.
Köszönöm a válaszokat :)
2013. aug. 25. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!