Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez elég pihenésnek?

Ez elég pihenésnek?

Figyelt kérdés

Napi 2 órát tekerek elliptikus tréneren(700-750kcal), ha hetente 2 pihenőnapot berakok egyiken csak 1 órát tekerek (400-430kcal), akkor a másikon mennyit tekerhetek? 1óra/45perc/30perc.

Nem azért csinálom, hogy kínozzam magam, csak szeretem csinálni és nagyon jó érzés utána, de nem tudom mennyit kéne pihennie az izmoknak. Azt se tudom hogy mi számít pihenésnek. :D

2013. aug. 25. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen aerob edzések mehetnek napi kétszer is akár, nem muszáj pihenő nap, ez nem súlyzós edzés. Úgyis érzed majd, ha többet kell pihenni, akkor majd kihagysz egy napot.
2013. aug. 25. 12:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell pihenőnap, csak ha úgy érzed. A két óra ugye nem egyszerre megy? Ha igen, a kétszer 1 óra jobb lenne!
2013. aug. 25. 13:47
 3/3 A kérdező kommentje:

Általában egyszerre mennek, de majd megpróbálom külön.

Köszönöm a válaszokat :)

2013. aug. 25. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!