Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Reggel és este is futás?

Reggel és este is futás?

Figyelt kérdés
Ha reggel is és este is futok az sok? Túlzás és teljesen fölösleges? Elég lenne egy nap egyszer is,vagy nem baj ha 2-szer megyek?

2013. aug. 24. 00:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Heti 4x elég.
2013. aug. 24. 01:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Sok. Nem is bírnád normálisan. Járok már pár hónapja futni, de egy jó 30-40 perces futás után kb arra van erőm, hogy 2 szobával odébb elmásszak, nemhogy azon a napon még 1x menjek. A második már csak lötyögés lenne.
2013. aug. 24. 02:45
 3/4 anonim ***** válasza:
nem sokáig bírnád, és fölösleges is. Az ízületeknek sem tenne jót.
2013. aug. 24. 06:55
 4/4 anonim ***** válasza:

'Hát, nem feltétlen kellene ilyen kategorikusan pálcát törni a napi kétszeri futás felett. Vannak olyan futóismerőseim, akik naponta 2X 6,5 km-t futnak, jobban szeretik,mint egyszer a 13 km-t. Én minden nap futok -tudom elítélendő- de ez már így van, lesz is. 10,6 km a minimum, de 4X futok 15-18 km-t is. Most félmaratonra készülök, lehet szeptember 7-én 5 km után ki kell majd állnom, de nekem ezek a futások könnyedén mennek. Illetve a legkönnyedebb, a futás utáni zuhanyzás.

Visszatérve:- Tényleg vannak futók, akik nem sajnálják az időt és naponta kétszer is futnak. Még nem is olyan régen figyeltem, hogy nem is olyan vékonykák, inkább teltebbek.Lehet, hogy csak annyit bírnak. Meg is kérdezem már tőlük, miért jobb? :))

Üdv.: Rea

2013. aug. 24. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!