A diszkoszvetéshez milyen edzések (gyakorlatok) vannak?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 15:31
1/1 dognose70 válasza:
Régebben én is atlétikáztam és nagyrészt fekvőtámaszokat illetve kar és vállkörzés és nyújtásuk ami ajánlott.De ezeket is fokozatosan kell mivel ha megcsinálsz vagy megprobálasz 30 fekvőtámaszt megcsinálni ugy hogy már honapok ota még egy gugolást sem csináltál (ez csak egy példa volt) akkor már a 10.iket sem tudnád épp ésszel végrehajtani szoval csak anyit tudok mondani ha komolyabban szeretnél foglalkozni a sortággal akkor lassan fokozoatosan naponta emeldd a gyakorlatok számát illetve ha versenyszerűen is érdekel akkor fordulj ehhez értő sportedzsőhöz,(gyakorlott atlátikushoz ! :) remélem segítettem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!