Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok! Jitsu vagy önvédelem...

Lányok! Jitsu vagy önvédelem gyakorlása közben milyen, amikor nálatok nagyobb, erősebb fiút megadásra kényszerítetek? Fiúk, nektek milyen érzés, amikor egy "törékeny" lány legyőz benneteket? Hogy működik a gyakorlatban?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 18:08
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
* Nem tudoD lebeszélni őket (azért ezt nem vállalom magamra :D)
2010. dec. 16. 09:11
 22/35 anonim ***** válasza:
Köszi szépen. Barátnőm (szintén ju-jitsus) járt karatéra, mondta, hogy ott is így volt, szóval nem hiszem, hogy csak a mi mestereink ilyen szemetek. Főleg mert mindenhol ezt csinálják, a tanárok is. 6. éve nyaggatom anyát, hogy hadd iratkozzak ki, mielőtt elkezdtünk ju-jitsuzni, meg mondtam, hogy ne irasson be. Továbbra is tartja magát ahhoz, hogy mozogni kell, meg minden kamasznál előjön az, hogy abba akarja hagyni a sportot és elhízik..(Nála nem így volt, mert mutatott magáról képeket, szó szerint kilátszottak a bordái, pedig nagyon sokat evett...) Pedig én csak a ju-jitsut akarom ababhagyni, a balettot meg a lovaglást semmiképpen. Egyszer volt kb. egy hónapja egy lovas balesetem, akkor aztán végképp nem akartam menni sehova se, alig tudtam lebeszélni a ju-jitsuról, de lovagolni muszáj volt menni, mert az nem olyan, hogy leesel a lóról, történik veled valami nem súlyos és nem lovagolsz..Ellenben ha bármim fáj, ő maga kérdezi hogy szeretnék-e menni balettra....Ja am bocsi kérdező hogy teleoffoljuk a kérdésedet. :'D
2010. dec. 16. 13:03
 23/35 anonim ***** válasza:
Egyáltalán merre laksz? Csak mert ha itt Budapesten, akkor tudok pár helyet, ahol nem szemétkednek
2010. dec. 17. 17:13
 24/35 anonim ***** válasza:
Szentendrén lakom...
2010. dec. 17. 17:48
 25/35 anonim ***** válasza:
Körülnézek az érdekedben, nem hiszem, hogy csak egy klub van szentendrén
2010. dec. 17. 19:29
 26/35 anonim ***** válasza:
Kluka József-hez jársz?
2010. dec. 17. 19:34
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Köszi szépen. =) Kluka József a felnőtt csoportnak tart edzést, nekünk Tatai Krisztián és Szeifert Csaba...Azért a Nagy Mester (K. J.) is jó fej..Edzés végén mondta a Krisztián sensei, hogy vezényeljem én az ütéseket, bejött a Nagy Mester, az edzés végén meg elkezdi, hogy vezényelés közben dumáltam. Elég érdekes lehet, ha folyamatosan (persze úgy, hogy ki lehessen ütni rendesen...) számoltam...
2010. dec. 17. 20:05
 28/35 anonim ***** válasza:
24%

A legelső válaszolónak (20:39) teljesen igaza van.

Ennyivel egészíteném ki:

A lány csak akkor nyerhet, ha a fiú hagyja magát, vagy egy nagyon nagy vesztes, balek.

2011. jan. 11. 20:34
 29/35 anonim ***** válasza:
61%
Azért nem teljesen van igazad... Basszus, szerintetek attól lány egy lány, hogy gyenge és gizda? Mert akkor tévedésben éltek drágáim.
2011. jan. 13. 13:12
 30/35 anonim ***** válasza:
51%
Aki azt írogatják, hogy ha srác biztosan hagyta magát, azok valószínűleg semmi, vagy csak nagyon kevés közük van a ju jitsu-hoz. Habár én fiú vagyok de a 160 centimmel kb egy lány termetével rendelkezem, és bizony nem egyszer győztem már le földharcban (és ott aztán senki se mondja nekem, hogy az ellenfél hagyja magát!) nálam nagyobb és nehezebb emberkéket. Ha találok egy jó pontot, amit lehet feszíteni, vagy lehetőségem nyílik egy fojtásra, akkor lehet az ellenfelem 2x magasabb és nehezebb nálam, meg fogja magát adni, mert tudja, hogy azzal el tudom törni vmiét/meg tudom fojtani. Szóval aki csak így félvállról idelöki, hogy lehetetlen, meg csak ha hagyja magát, azok inkább menjenek le pár edzésre, és ott majd meglátják mennyire kell hagyniuk magukat...
2011. jan. 13. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!