Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok! Jitsu vagy önvédelem...

Lányok! Jitsu vagy önvédelem gyakorlása közben milyen, amikor nálatok nagyobb, erősebb fiút megadásra kényszerítetek? Fiúk, nektek milyen érzés, amikor egy "törékeny" lány legyőz benneteket? Hogy működik a gyakorlatban?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 18:08
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
a envét sajna nem tudom. megkérdezzem a mesterektől a köv. edzésen?
2010. máj. 2. 19:37
 12/35 A kérdező kommentje:
Igen, légy szíves. Jó volna tudni. Köszi!
2010. máj. 2. 22:13
 13/35 anonim ***** válasza:
Röhögni fogsz. Nem tudják a nevét. Sajnálom.
2010. máj. 3. 20:25
 14/35 A kérdező kommentje:
Ha találsz egy videót a neten a technikáról, légyszi linkeld már be. Köszi!
2010. máj. 3. 23:54
 15/35 anonim ***** válasza:
Rendben, utánanézek. :)
2010. máj. 8. 07:44
 16/35 anonim ***** válasza:

Nincs minden technikának, neve de egy karkulccsal, vagy fojtással simán le lehet győzni egy fiút is (és kedves 1., nem nem hagyja magát, ha jól csinálják, akkor tényleg összejön).

16/f szal valszeg kicsit sérülne a férfi büszkeségem, de pont ez a lényege ennek, hogy a nagyobb is legyőzze a kisebbet. Habár nem szoktak nálunk törékeny lányok lenni, ha mégis akad egy, azt megeszem reggelire XD

2010. dec. 10. 22:11
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak: nálunk nem engedik a fojtást se földharcban, se állóharcban. O_o Amúgy 11 éves lány vagyok és gondolhatod, milyen érzés, amikor egy 100 tonnás gyereknek nevezett objektumot a földre"dobsz" állóharc közben. És hogy neki milyen érzés lehet...A sensei folyton összerak egy 13 éves 20 mázsás gyerekkel, aki elmehetne King Kong apjának, aztán még 1x se sikerült legyőznie, nekem is csak őt 2x, képzelem, milyen érzés lehet neki. Dehát ez van, én 6 éve ju-jitsuzok, ő csak 1.
2010. dec. 10. 22:20
 18/35 anonim ***** válasza:
Te melyik egyesületbe jársz?
2010. dec. 13. 15:57
 19/35 anonim ***** válasza:
Röhögni fogsz: Nem tudom. Igazából szarok az egészre, nem is akartam ju-jitsura járni. Próbáltam a szüleimet lebeszélni róla, még most is nyaggatom anyukámat, de neeem, mert hogy kell a mozgás (pedig járok lovagolni, balettozni meg tesi is hetente 4x van és a tesitanár nem kímél minket, egész órán nem csinálunk mást, csak erősítünk, ha duma van, 20 percig futunk, ha viszont jó kedve van, csak 10 perc és játszhatunk...), és a ju-jitsu erre a célre tökéletes. Azt utálom benne a legjobban, hogy hogyha egy ember hangoskodik, egyből mindenki nyomja a fekvőtámaszt meg a felülést, az se ritka, hogy fekvőtámaszban tilos letenni a térdünket, ha viszont valaki leteszi, újra kezdi a számolást a sensei...Utálom az egész ju-jitsut.
2010. dec. 14. 15:04
 20/35 anonim ***** válasza:
Elmondásod szerint, itt nem magával a Ju-jitsuval van a gond, hanem a klubbal ahová jársz. Nagyon sok minden múlik az edzőn és az edzés légkörén. Habár a balett meg a lovaglás mellett... Kérdezd meg a szüleidtől, hogy miért erőltetik a ju jitsu-t és ha nem tudom lebeszélni őket, akkor legalább kérd azt, hogy nem-e mehetnél át egy másik Dojo-ba.
2010. dec. 16. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!