Önvédelem. De hogyan? A suliban egy lány mindig fenyeget hogy megver.
Figyelt kérdés
Én már szóltam a tanárnőnek és ő intézkedett.
És mondta is a tanárnő h mindig legyek a barátaim közelébe,mert ők megvédenek.
De attól félek h egyszer iskolán kívül elkapnak.
Ilyenkor mit tudok csinálni?
2009. márc. 23. 17:41
1/13 A kérdező kommentje:
Amúgy igazából nem féltem magam mert tom h van bennem erő,de ha többen rámtámadnak? :S
2009. márc. 23. 17:50
2/13 anonim válasza:
Fiu vagy vagy lány ? végülis mindegy . azt tudom javasolni felülés,sulyzozás, (erös alaperö és ha gyomorba ütnek mégis nem anyira fáj ) meg nem árt egy kis aikido önvédelem. ( az interneten is tanulhatsz pl .: [link] -on rengeteg video van fent aikidorol.
3/13 anonim válasza:
én krav magázni járok. www.kravmaga.com
tökéletesen az utcai támadásokra lett kitalálva ez az önvédelmi sport.
1.érzelmi kontroll 2.párbeszéd 3.futás 4.verekedés & menekülés
4/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2009. márc. 23. 18:08
7/13 anonim válasza:
Arra nem kell okot adni, hogy ha valakit meg akarnak verni? Mármint miért fenyeget éppen téged? Tettél ellene valamit? Mert talán legjobb lenne békésen elrendezni, ha tudod, hogy miért neheztel.
8/13 anonim válasza:
Erős nyakszirti,vagy szeméremcsonti ütés...A leghatásosabb.
9/13 anonim válasza:
mindkét kezeddel 2 oldalról egyszerre csapd fülön.Meg is süketülhet.
10/13 anonim válasza:
Na mi volt a csajjal? Verekedtetek? Ki nyert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!