Mivel lehet változtatni a vádli formáján?
Tipikus lányos kérdés,és igen,én is lány vagyok.
Nyilván hogy zsírból fogyással,izomból pedig azzal hogyha a lehető legkevesebbet használjuk(bár ezt lábtörésen kívül nem tudom hogy hogyan lehet elérni),nekem viszont a genetikával van gondom.
Tudom hogyha örököltem akkor nem lehet belőle fogyni,inkább csak más formát szeretnék adni neki.
Fogytam a combomból és sokkal feszesebb lettem,de így szemből nézve olyan mintha a vádlim majdnem olyan vastag lenne mint a combom.
Ha tudtok valami olyan gyakorlatot amivel más formát lehet adni neki és nem kell konditerembe menni hozzá légyszi írjátok le!
Ha elolvasod ott van hogy ezeket tudom.
Az a gondom hogy vastagabb vádlit örököltem,a családban szinte mindenkinek centire egyforma,csak az változó hogy zsíros vagy izmos.
Ha elolvasod akkor nem a fogyást kérdeztem hanem azt hogy meg lehet-e változtatni valahogy a formáját,mondjuk nyújtással hogy ne tűnjön majdnem olyannak mint a combom.
ha ekkora gond ez,akkor jövő tavasszal a szoknyás időszak előtt,elmész a plasztikai sebészhez,és feltölteted itt-ott egy kicsi macrolane-val a vádlid.
ez kb fél-1 év alatt szívódik fel és ha nem az a gondod,hogy a bokától induló vastag tömb a vádlid,hanem mondjuk túl magasan tapad,akkor ezzel a módszerrel lehet valamilyen szinten formálni a dolgot évi 6 kilóért kb.
de a logikus megoldás szerintem az lenne,ha felépítenéd hozzá rendesen a combod és javulna az egész láb aránya.
Akkor leírom megint:
a vádlim majdnem olyan vastagnak látszik mint a combom
nem hiszem hogy így plusz feltöltés kéne,hízni viszont nem szeretnék,van rajtam zsír és izom is
akkor tovább barkóbázzunk,vagy küldesz egy képet,hogy elképzelhető legyen a dolog.
maga a vádli mérete,a bokához és a térhez viszonyított aránya,és a vádli és a comb közötti különbség.
e nélkül kb kezd skizoid dologgá válni a kérdésed,főleg,hogy értelmezni se tudtad az előző válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!