Alakformálás? (Bővebben lent)
Szóval az a problémám, hogy a vádlim kissé vastag. Kezdek vele megbékélni, de szeretnék alakot formálni, lehetőleg úgy, hogy a vádlim véletlenül se vastagodjon meg. Mit ajánlotok? A szobabicikli (ha lassan tekerem és 30 percig/nap) jó? Továbbá olyan kardió edzés van, ami nem növeszt izmot? Inkább zsírégetésre megyek. Lehet hogy semmi értelme nincs a kérdésemnek, de kérlek próbáljatok értelmes válaszokat adni, sokat segítene :) Valamint odafigyelek arra hogy mit eszek, már fogytam is. A gyaloglás (ha lassan gyaloglok) akkor nem vastagítja a vádlit, igaz?
15/L
Szia Montez!
Köszönöm, ezt olvastam már én is, de pontosan ez mit is jelent? Hogy ha nekem be kell vinnem tegyük fel 1200 kalóriát, akkor 1000-ret vigyek be? Elnézést a tudatlanságomért, nem rég kezdtem a dolgot :)
És köszönöm a választ.
Szia!
Tapasztalatból mondom, hogy ha edzel rá, akkor izmosabb lesz ugyan, de az már a genetikától függ h vastagabb lesz e, v vékonyabb szálkás. Ha a vádlid a zsír miatt vastagabb és nem izmos, akk először adj le egy kis felesleget úgy általánosan mindenhonnan, mert csak a vádliról nem lehet külön. Utána sportolj rá, vannak gyakorlatok külön a vádli edzésére. Ha meg azért vastag mert izmos is, akk pedig lájtosan sportolj rá, és előtte, utána mindig nyújts, így kicsit megnyúlnak az izmosk, nem lesz vastagabb...bár lehet h vékonyabb sem, de jobb formája lesz. Sajnos nekem is vastag, de nekem a sport miatt, mert elég izmos. 16/L
ma 06:56:
Köszi a választ, igazából nem tudom eldönteni, hogy mennyi zsír van rajta, de ahogyan Montez is írta, attól nem lesz izmos, mert leadom, persze utána úgy lehetne izmosítani, de én nem akarom. Legalábbis úgy igen, hogy kicsit formásabb legyen, és vékonyabbnak látszódjon (ha ez lehetséges, pl: jógával vagy pilates-sel), de ha nem, akkor csak annyi, hogy nem akarom, hogy vastagabb legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!