Lelehet adni pontosan 7 nap alatt 5 kg. t?
mit egyek, hányszor és mennyit?
ill.
mennyit mozogjak naponta és miket?
létszi írjatok sokat.! köszönöm.
miért kell ennyit leadni? Mérlegelés lesz vagy csak idióta vagy?
Én le tudok ennyit adni, de nem egészséges.
max 5 kg.t min 2.t!
ám nem kell egyből már lebaszni.
ink szerinted mit tegyek h. lemenjen min 2 kg.
ha te letudsz adni, akkor hogy csinálod?
Tuti csinos akarsz lenni mire megint suliba kell menni és el akarod kápráztatni a fiút aki tetszik neked :P
Szerintem 5 kilót nem fogsz igazán lefogyni, és az az 5 kilo nem is látványos, pláne nem 2. Két kilót simán ingadozik pár naponta a súlyom, mégis mindig ugyanúgy nézek ki :D
Le lehet adni, én anno, amikor birkóztam, ifi magyar bajnokságra készültem, egy tízest kellett leadni, és volt rá 5 napom.. minden nap 3-4 óra szauna (nem egyszerre) és a szaunában sem csak ülnöm kellett, hanem mozognom nagykabátban, anorákban. Mérlegelésnél úgy raktak fel az edzőim, semmi erő nem volt bennem.. Mérlegelés után kajáltam(kb 2 kiflit bírtam megenni, mert szűk volt még a gyomrom) meg ittam energiaitalt aztán nagyjából az helyrerakott, de nagyon egészségtelen.(megnyertem amúgy:P)
Az a lényeg, hogy szerintem ha mondjuk eljársz uszodába, ott úszol, mész a gőzbe, szaunázol, ha ezt csinálod egy héten kétszer + mondjuk otthon tornázol vmi Béres Alexandrára vagy Rubint Rékára, ami szimpi, akkor nem hirtelen, de 1 hónap után már látható lenne. Persze itt neked kell elhatározni magad, nem lehet úgy csinálni, hogy á most nincs kedvem, mert úgy semmi értelme.
Remélem segítettem! : )
igen, segítettél :)
köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!