Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lelehet adni pontosan 7 nap...

Lelehet adni pontosan 7 nap alatt 5 kg. t?

Figyelt kérdés

mit egyek, hányszor és mennyit?

ill.

mennyit mozogjak naponta és miket?

létszi írjatok sokat.! köszönöm.

2009. okt. 25. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:

miért kell ennyit leadni? Mérlegelés lesz vagy csak idióta vagy?

Én le tudok ennyit adni, de nem egészséges.

2009. okt. 25. 17:45
 2/9 A kérdező kommentje:

max 5 kg.t min 2.t!

ám nem kell egyből már lebaszni.

ink szerinted mit tegyek h. lemenjen min 2 kg.

ha te letudsz adni, akkor hogy csinálod?

2009. okt. 25. 17:47
 3/9 anonim ***** válasza:
É nem vagyok túlsúlyos csak érdeklődöm, hogy az ilyen egészséges egyáltalán? Hogy egy hét alatt ennyit fogyni? ÉS ez a kívánt zsíros részről megy is le??? Mert szerintem csak vizet és izmot veszít ennyi idő alatt a test, a zsírt utoljára. Így meg sok értelmét nem látom, ha nem vagy boxoló és mérlegelésed lesz, mert így egy hét alatt visszamegy.
2009. okt. 25. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:
hát talán ha leírnád hogy mit sportolsz, mi az étrended, és főleg h minek leadni ennyit, akkor leírnám hogy hogy kell de nem fogok minden lehetőségre kiterjedő választ írni mert arra nincs időm (meg kedvem)
2009. okt. 25. 18:11
 5/9 anonim válasza:
nyáron egy hétig beteg voltam egy nap egy kiflit ettem egész héten ( volt amikor azt se ) egy hét alatt pont 5 kilót fogytam [ de ilyet ne csinálj ]
2009. okt. 25. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Tuti csinos akarsz lenni mire megint suliba kell menni és el akarod kápráztatni a fiút aki tetszik neked :P

Szerintem 5 kilót nem fogsz igazán lefogyni, és az az 5 kilo nem is látványos, pláne nem 2. Két kilót simán ingadozik pár naponta a súlyom, mégis mindig ugyanúgy nézek ki :D

2009. okt. 25. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:
az a lényeg hogy csak akkor fogsz jól kinézni ha zsírt adsz le, mert az éhezéssel izmot bontasz és ocsmány leszel. Zsírt meg csak max heti 0,5-1 kilót lehet leadni, többet nem. Így belátható h nincs értelme egy hét alatt 5 kilót fogyni.
2009. okt. 25. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Le lehet adni, én anno, amikor birkóztam, ifi magyar bajnokságra készültem, egy tízest kellett leadni, és volt rá 5 napom.. minden nap 3-4 óra szauna (nem egyszerre) és a szaunában sem csak ülnöm kellett, hanem mozognom nagykabátban, anorákban. Mérlegelésnél úgy raktak fel az edzőim, semmi erő nem volt bennem.. Mérlegelés után kajáltam(kb 2 kiflit bírtam megenni, mert szűk volt még a gyomrom) meg ittam energiaitalt aztán nagyjából az helyrerakott, de nagyon egészségtelen.(megnyertem amúgy:P)

Az a lényeg, hogy szerintem ha mondjuk eljársz uszodába, ott úszol, mész a gőzbe, szaunázol, ha ezt csinálod egy héten kétszer + mondjuk otthon tornázol vmi Béres Alexandrára vagy Rubint Rékára, ami szimpi, akkor nem hirtelen, de 1 hónap után már látható lenne. Persze itt neked kell elhatározni magad, nem lehet úgy csinálni, hogy á most nincs kedvem, mert úgy semmi értelme.

Remélem segítettem! : )

2009. okt. 25. 20:40
 9/9 A kérdező kommentje:

igen, segítettél :)

köszönöm szépen.

2009. okt. 26. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!