Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Diéta és mozgás télen?

Diéta és mozgás télen?

Figyelt kérdés
Diétázni szeretnék, a low carb diétát szeretném csinálni, mert fogyni akarok. Viszont késő ősszel, télen lesz csak rá anyagilag lehetőségem. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy télen lehet-e, illetve aerob edzést, egész pontosan lépcsőzést kinn a teraszon lehet-e télen csinálni. Meg ha tudtok valami jó kis receptet a diétához, azt is írhattok! Köszi
2013. aug. 4. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne. Télen is szépen le lehet szálkásítani. Sovány húsok, tojás, sovány túró menjen. Szénhidrátból pedig sok zöldség és kevés zab, tk kenyér, barna rizs. Kell jó kis telítetlen zsír is, lenmagolaj, halolaj.
2013. aug. 4. 16:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Akkor gondolom a tésztákat, krumplit felejtsem el. Zöldségből mindegy mi? Banán? Mert azt úgy hallottam tele van keményítővel.

És akkor edzeni is lehet ugye, beöltözve? :)

2013. aug. 4. 16:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja igen. Túrót csak simán lehet enni? Natúrba? És szerinted mennyi idő leadni a túlsúlyt? 160 cm és olyan 62-63 kg körül vagyok. Tudom, így nehéz megmondani. A hasamon van főleg zsír, illetve a combomon és fenekemen kicsit. De úgy szeretném fogyni, hogy a bőrömmel ne legyenek gondok, tehát ne ereszkedjen meg, mert így se valami szép :/
2013. aug. 4. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:
2-2.5g x testtömegkg fehéje legyen és a ch is indulhat 2gx ttkg-ról. Heti fél-1 kg fogyás legyen. Ha nem csökken a testsúlyod, akkor vidd le fokozatosan a ch-t.
2013. aug. 4. 16:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm!
2013. aug. 4. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!