Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek azért, hogy lapos...

Mit tegyek azért, hogy lapos legyen a hasam?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék kockás hasat és fitt alakot,de csak karcsú és formás szeretnék lenni.Milyen gyakorlatokat végezzek el?

2013. aug. 1. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Feszes a hasadon is (ahogyan a tested többi részén) úgy lehetsz, ha kidolgozott izom felett kevés zsír van.

Előbbihez izomépítő edzés és tömegnövelő étrend, utóbbihoz az izomépítés mellé aerob edzés és szálkásító étrend szükséges.

2013. aug. 1. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Így van, a zsírt a hasadról nem tudod helyi gyakorlatokkal leadni, hanem kell diéta is és heti minimum

-4, 40-50 perces aerob edzés is, pl kocogás, bicaj, stb. de mehet mellé hasedzés is, csak nem ettől megy majd le a zsír.

Ne írd, hogy nem zsíros, mert ha nem úgy lenne, akkor lapos lenne most is.:)

2013. aug. 1. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Hogy lapos legyen a hasad? :) ... de butus vagy: HUZD BE! :)
2013. aug. 1. 19:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja igen gondoltam csak hát nagyon drága a kondibérlet főleg a havi bérlet az aerobikórákra! Hiába szerettem volna ezekre elmenni,de úgy tűnik pénz nélkül nincs siker! Viszont meg van az akarat erőm és elszántságom,hogy igenis jó formában akarok lenni! Otthon már elkezdtem különféle gyakorlatokat és a futásban is fokozatosan belekezdek. 3 éve fogyókúrázok vagy koplalok. Arra lennék kíváncsi otthon mit lehetne csinálni és mennyi ideig stb.
2013. aug. 1. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne koplalj, szálkásító diéta legyen, magasabb fehérjebevitel, kevés szénhidráttal.

A kocogás az jó lesz.

2013. aug. 1. 21:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. aug. 1. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne koplalj! Kövesd a leírtakat, és bizony otthon is lehet nagy eredményt elérni. Nézz calisthenics videókat, csinálj fegyencedzést.
2013. aug. 1. 21:52
 8/8 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=n3Vm_mmK-F8 erre gondolsz? o.o de hát én nő vagyok :/ valami finomabb módszert ajánlatok már... pl. milyen itthon milyen gyakorlatokat lehetne végezni?
2013. aug. 2. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!