Meddig tartható fent a kockás has?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy ideje egészségesen élek és rendszeresen sportolok. Sikerült elérnem ,hogy kockás legyen a hasam. 170cm és 50 kg vagyok. Hetente 3x vagy 4x edzek 1,5 órát ez 10 perc bemelegítésből áll 20 perc futás a többi pedig izom fejlesztő súlyzók nélkül saját testtömeget használva majd ezt követi a nyújtás és meditálás ami kb. együtt 10-15 perc. Étkezés: reggeli 1 fél tonhal konzerv citrommal, délelőtt egy görög joghurt, ebédre pl: borsó leves dinsztelt krumplival, délután 1-2 gyümölcs. + naponta 2-2,5l víz. Szerintetek ez így egészséges? Nem káros az egészségre? Így továbbra is maradnak a kockák a pocimon? 20/L2013. aug. 2. 20:57
1/10 anonim válasza:
Addig, míg a hasadra nem rakódik zsír. Ez az étrend nem a legjobb. Kevés és fehérjét sem sokat eszel.
2/10 A kérdező kommentje:
Ez csak 1 napi étrend példa volt rendszeresen eszek csirkemellet és iszok tejet is sokszor eszek túrót. :)
2013. aug. 2. 21:02
3/10 anonim válasza:
Az már jobb, de akkor miért nem ezt írod inkább ,mint a borsólevest?
Minden nap kell fehérje, nem csak ha éppen úgy adódik.:)
4/10 anonim válasza:
170 cm 50kg? Nem vagy túl vékony? Így látatlanban nem merem kimondani, csak valahogy kevésnek tűnik. Én szeretem ha van mit fogni egy csajon. :) 22/F
6/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére jó a genetikám és vékony vagyok. :)
2013. aug. 2. 21:26
7/10 A kérdező kommentje:
Vékony ,DE erős csontjaim vannak. :)
2013. aug. 2. 21:27
8/10 A kérdező kommentje:
A kockás has meddig tartható?
2013. aug. 3. 07:43
9/10 anonim válasza:
De leírtam. Addig tartható míg nem lesz lesz zsír a hasadon. Akár évtizedekig is tartható.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2013. aug. 3. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!