Mit sportoljak, táncoljak vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Eddig ritmikus gimnasztikáztam, de abba akarom hagyni. Valami olyan sportra vágyom, ami jó testmozgás és valamennyire a hajlékonyságom is megmarad az R.G-ből. Az se baj,ha csapatos tevékenység vagy páros. Elég tanácstalan vagyok, nagyon megköszönném, ha valami jó ötletet tudnátok mondani! U.i: 13 éves leszek augusztusban2013. júl. 28. 14:05
1/7 anonim válasza:
A modern tánc kicsit hasonló a baletthez, megőrzi a hajlékonyságot. De szerintem a zumba is, mert a végén mindig van egy szám, ahol lazítunk, nyújtunk kicsit. Bármilyen tánc lehet. Nekem még a salsa is tetszett, lehet azt is élveznéd.
3/7 anonim válasza:
modern-, társas-, jégtánc, akrobatikus Rock&Roll,...
4/7 anonim válasza:
Társastánc,akrobatikus Rock and Roll
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm majd válogatok:)
2013. júl. 28. 20:34
6/7 anonim válasza:
Szia!
Ajánlom figyelmedbe az akrobatikát és az akrobatikus tornát!
Nagyon jó, a hajlékonyság és az egyensúly fejlesztésére nagyon jó.Ha fiatal tanárokat választasz jók a gyakik a zenék, ráadásul a dresszek is jók.Versenyezni nagyon jó, én már bajnok is lettem benne:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, amúgy én is valami akrobatikus rock and roll félében gondolkodom, mert van két ismerősöm akik ezt a sportot űzik és eléggé megtetszett. És nagyon gratulálok neked az erdeményedért:)
2013. aug. 1. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!