Mit sportoljak?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok egy ideig táncoltam de ott hagytam mert összeraktak a kezdőkkel mert nem volt elég fő másik csportnak. a kézilabdázást már próbáltam de nem nagyon jött be. a kötélmászás , zsámolyok szekrényugrás.. stb -be elég béna vagyok ugy hogy kizárva. lécci segítsetek előre is kszi! ja és ha érdekes 168 cm vagyok2013. jún. 28. 10:24
1/2 A kérdező kommentje:
ja és vidéki vagyok soprontól olyan kb 30 kmre
2013. jún. 28. 10:26
2/2 anonim válasza:
Szörfölj a neten. Biztos találsz valamit, ami felkelti az érdeklődésed.
Vagy Sopronban gyakran szoktak lenni rendezvények, tuti lesz most nyáron egy csomó, ahol lesznek sportbemutatók is. Nézz szét, tuti, hogy lesz olyan, ami megtetszik :)
(30km nem nagy cucc, én is kb annyira lakom a legközelebbi várostól :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!