Szerintetek mit sportoljak?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ti milyen sportot ajánlanátok nekem.
Most voltam hatodikos, és jövőre szeretnék valami új sportot elkezdeni. Októberben leszek 13 éves. (lány vagyok)
Eddig 4 évet kosaraztam, azt első osztályban kezdtem. Utána az a hely ahova jártam, megszűnt, ezért azt abba hagytam. Ötödikben elkezdtem vívni, de hatodikban a félév végére kiderült, hogy nagyon nem illik az én személyiségemhez. Nem éreztem a magaménak azt, hogy azért menjek ki a pástra, hogy megszúrjam az ellenfelemet. Így a vívást abba hagytam. Második félévben már nem kezdtem el egy újabb sportot. Viszont jövőre mindenképp akarok valamit, mert már most is hiányzott. A vívásból gondolom, hogy a küzdősportok nem lennének olyan jók nekem. Kosarazni nem akarok vissza menni, mert azért négy év abból elég volt, viszont a kosárból következően a labdaügyességem nagyon jó. A kézilabdát a szüleim nem akarják mert az túl durva.
Kicsi korom óta mindig van rajtam súlyfelesleg (pedig voltak olyan évek amikor heti négyszer sportoltam plusz a két tesi óra). Tehát valami olyan sport lenne jó ahol a csoporttársaim nem cikiznek.
(A sima futással nem állok olyan jó viszonyba.)
Várom a válaszokat. Előlre is köszönöm mindenkinek a segítségét.
12.5 éves lány
13 éves lány vagyok Én a röpit ajánlom.
( egyébként én kézilabdáztam, de nekem nem tetszett )
HEllo
sakkozz, amőbázz, társasozz
Kedves első!
Én is gondoltam már a röpire. :-) Budapesti vagyok. Tudsz esetleg egy jó csapatot a 13. kerület vagy a Zugló közelében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!