Mit sportoljak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék valamit sportolni, csak nem tudom hogy mit,szeretem a labdajaátékokat, a lovaglást a kajakot is. Olyat szeretnék választani amit nem unok meg egy hét után, és verseny szinten is tudom folytatni...2013. júl. 1. 21:18
1/6 poiu válasza:
Te vagy álmodozol, vagy túl jó dolgod van, ha szabadon választhatsz a kajak és a ló között. Játszani kell, azt csak nem unod meg. Gondolom, nem profi sportoló akarasz lenni. Ha van lehetőséged lovagolni, lovagolj, ha tudsz kajakozni, kajakozz. Ha hívnak focizni, focizz. Ha profi akarsz lenni, az más ügy, de akkor erre kérdezz rá.
2/6 anonim válasza:
Hát ha szereted a labdajátékokat, akkor kézi, röpi, kosárlabda, foci..ilyesmiket tudnék javasolni. Attól függ, fiú vagy-e vagy lány. A lovaglás is nagyon klassz, de az nem 2 fillér. Kajakot sose próbáltam. Hány éves vagy? Általában ahhoz, hogy versenyre menj sok évig kell csinálni valamit, kitartóan, és nem is mindegy, hogy milyen korban kezded el. Amúgy ilyen szempontból a kajak az még jó lehet, mert azt asszem viszonylag "idősen", szóval olyan 14-15 évesen is elkezdheted. Hogy mit nem unsz meg, azt meg te tudod, próbálj ki minél több mindent és valami majd úgyis megtetszik
3/6 A kérdező kommentje:
12-éves vagyok és lány
2013. júl. 14. 12:59
4/6 poiu válasza:
Ha van lehetőséged lovalgolni, akkor ne hagyd ki.
5/6 anonim válasza:
csak vigyáz nehogy máson lovagolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!