Mit sportoljak?
Figyelt kérdés
Új sportba szeretnék belefogni. Valami olyanba, amit ha megkérdezik mit sportolok, akkor megdöbbennek rajta. :) Szóval nem túl hétköznapit szeretnék sportolni. :) Esetleg legyen olyan, amit 15-16 évesen sem túl késő elkezdeni és még nagy eredményeket is érhetek el vele. Jöhet bármi extrém is akár. Köszi! /lány vagyok, de fiús sport sem kizárt, csak ne legyen tőle fiús alkatom!/2013. júl. 22. 19:01
1/11 anonim válasza:
Fedettpályás távolbanézés, 200m véraláfutás
Viccet félretéve, küzdősportokon meglepődnek, és hasznosak is. Harcművészetek elég nőiesek is tudnak lenni
2/11 A kérdező kommentje:
Ez jó volt :D :D
Tudsz ezek közül is ajánlani, melyik lenne a legjobb? Melyikkel lenne esetleg tónusosabb, szálkásabb testem? /judo kizárva!/
2013. júl. 22. 19:08
3/11 anonim válasza:
Hát, mindenki azt ajánlja amit ő is csinál, tehát ne bízz bennünk! Én kung-fuzok 3 éve, és rendesen megizzaszt, jól fogsz tőle kinézni. Hogy melyik irányzatot választod az rajtad múlik, de én ebből a 3-ból egy évet wing tsun-oztam, az egész jó volt
4/11 anonim válasza:
Bázisugrás. Attól jól ledöbbennek. :)
Amúgy ja, jó lesz a kung fu.
5/11 aikiboxer válasza:
Box. Iszonyú jó sport, a Te életkorodban még nagyot alakíthatsz, és garantáltan mindenki ledöbben, ha meghallja. (A lányom 13 éves, 4 éve bokszol és lazán miszlikbe aprít 15-16 éves kezdő fiúkat is... És már most olyan alakja van, hogy... nna!) :)
6/11 anonim válasza:
Box annyival rosszabb, hogy kevésbé funkcionális, annyival jobb, hogy versenyek vannak belőle. A roma ifjúság(cigánygyerekek) kedvelt sportja, ha rossz környéken laksz inkább kerüld. Menj el egy kung-fu edzésre, egy box edzésre, és azt csináld amelyik jobban tetszik, nehogy már mi mondjuk meg, hogy neked mi jobb :)
7/11 aikiboxer válasza:
Mit értesz az alatt, hogy a box kevésbé funkcionális?
8/11 anonim válasza:
Utcán nem mondhatod azt hogy nem ér rúgni mert az szabájtalan. Boxolók nem tudnak rúgást hárítani, ebből adódóan nincs sokáig lengőbordájuk. Nomeg megfogom a kezét és lehúzom, úgy meglepődik hogy nálam az előny
9/11 aikiboxer válasza:
Hát azt megnézném amikor Te megfogod egy bokszoló kezét és lehúzod :)), de az tény, hogy a legtöbb bokszoló figyelmét elkerülik a lábsöprések, térd- és combrúgások. (Ezért kellene egy kicsit minden bokszolónak kick- vagy thai bokszolni.) De jó akkor legyen a boksz kevésbé funkcionális :), viszont baromi jó sport, lányoknak is. :)
10/11 anonim válasza:
Azt én is meglesném, hogy húzád le a kezét egy profi boxolónak kisgyerek. Ekkora baromságot azért nem kellene beírkálni bakker. Mire megmozdulnál kapnál 5 kemény ütést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!