Fiúk, mit gondoltok azokról a lányokról, akik egy kicsit izmosak? (has, comb, fenék)
A legszebb alak ami egy lánynak lehet.
17/F
jajj már...úgy gondoltam, hogy naponta edzek ezekre a testrészekre. egy - két kocka kezd látszani a hasamon, persze nem akarok úgy kinézni, mint Rubint Réka. Mert undorítónak találom, hogy annyira izmos, mint egy férfi.
(Egy kicsit izmosabb, és fittebb vagyok az átlagnál. Erre utal a kicsi jelző)
Azért a kedves rubintréka sem annyira izmos, mint egy férfi, és ne őt hozzátok fel mindig példaként, mert alapból ellenszenves, így a testhez is negatív érzetek társulnak.
Kép kéne inkább, mert én bírom nagyon az izmoscsajokat, csak akik a többség szemében nagyon izmosak, az nálam úgy jóféle, a többség szerint kicsit izmosak, meg nálam nagyon kicsit izmosak. Ha észrevehető az izom, az már jó, de ha keresni kell, akkor az már nem 'izmos'.
hát...én nem tudom egy férfi szemében vonzó-e Andreia Brazier, de nekem nem kell ennyi izom...vagy nem ilyen formájú izmok, mert ugye ő testépítő.
Fegyencedzésre gondoltam.+még a szokásos napi edzésem.
Rosszul tudod, ő még nem testépítő, ahhoz kevés lenne.
Sok férfinak tetszik, de te úgysem lennél ekkora, főleg fegyenccel, szóval no para.:)
te meg nem vagy tisztában azzal, hogy fegyenccel mennyire izmos lehet egy ember.
Hannibal King
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!