Lötyögő test ellen?
Sziasztok
Hogyan lehetnék vékony? A combom vastag, a fenekem nagy és a vádlim is bazinagy és ronda. Egész egyszerűen lötyög a fenekem. Tudom, hogy részben genetika meg minden, és tisztában vagyok vele, hogy sajnos nagyon vastag csontozatot örököltem, de nincs valami megoldás, hogy szép vékony legyek?:(
Nagyon hatékony gyakorlatokat is írnátok kérlek?
Köszönöm:'(
Mindennek el lehet mondani, de lustának nem.
És nem, azzal nem mentegetőzni akartam.
A nőknek sokkal könnyebb dolguk van mint a férfiaknak én már 2 éve keményen edzek megpróbálok mindent betartani(étrend, edzések, szabályos gyakorlatok) És nagyon lassan nagyon nehezen lehet elérni az erdményt...
A nőknek csak több hangsúlyt kell fektetniük a kardióra és egy kis súlyzós edzés meg kicsit meg kell válogatnia hogy mit eszik és máris kész a bombanő pár hónap alatt maximum...
Szóval igazán befoghatnátok a szátokat és elmehetnétek tenni valamit érte hogy megfeleljetek magatoknak.. Mégegyszer mondom, szerintem a nőknek sokkal könnyebb dolgok lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!