13 éves vagyok, hánykilós súlyzóval edzhetek naponta?
ajj-jajj, könnyen megsértődtök izmos barátaim, az vagoyk akit 30 kilós 2 méteres románnak neveztetek.
szóval, néhány dolog.
13 évesen lehet gyúrni, ez mindenkinek szíve joga, DE ha mellette nem sportolsz semmit a mozgásod rövid időn belül nevetségessé válik. hiába tudsz nagy súlyokat emelgetni mire mész vele. 11 éve űzöm a judo sportot, nem vagyok a legjobb, de volt már összetűzésem gyúrósokkal, és nevetségesen könnyű volt őket a földre vinni, a lassú, rosszul elindított ütéseket hárítani. ha azt hiszed bármire mész a külsőn kívül avval, hogy CSAK gyúrsz(persze, kell gyúrni a sport mellett) nagoyn tévedsz.
Nyílván kis flusztrált buzi lehet, de ez kit érdekel? Nekünk legalább van ÉRTÉKRENDÜNK ami utoljára az ókori görögországban volt...
A kérdezőnek: olvasgass sokat a builderen és király leszel, főleg az edző válaszol rovatban lévő ALAPISMERETEKET!
na kiváncsi lennék arra a 13 éve sgyerekre aki mindenkit megvert....nos lehet hogy megvertél egy nyurga gyereket én volt hogy negyedikes koromban földrevágtam egy 9.est naés? nem az izom miatt és igaza van a "románnak"(bocs) hogy tényleg sportolni kelll és amugy ha jársz breakelni akkor amugy is izmos leszel.
és amugy télleg negyurj-legalábbis csak kis súlyokkal-mert ha tuledzed magad akkor megálsz a növekedésben és a faszod is kicsi marad(de komolyan:O!)
egyébként ne halgass a "verekedősre" mert valszeg azért kezdett gyurni mert egy lúzer volt és mindenki baszogatta és most keménynek képzeli magát mert megtudott verni valakit
18:26 és 31-es!
Viccesek a hozzászólásaidXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!