Nyújtás tudnivalók. Mikor? Hogyan? Mennyit?
Has nyújtás: Le mész hídba, emelgeted magad majd szép lassan elkezdesz a lábaddal a kezed felé sétálni majd vissza.Megint megemelgeted magad a kezeddel és megint sétálsz szép lassan a lábaddal a kezed felé. Ezt kb 10-szer megcsinálod edzés előtt és edzés után.
Láb: Leülsz terpeszbe VÉLETLENÜL SE HAJLÍTSD BE A TÉRDED NYÚJTÁS KÖZBEN!Kezd azzal a szélességgel amit bírsz de azért húzodjon a lábad. 8-szor előre hajolsz a két lábad közé 8-szor a jobb lábhoz és 8-szor a bal lábhoz. Ezt csinálod addig amíg bemelegszik a lábad, utána elkezded növelni a terpeszt. Én úgy szoktam csinálni, hogy a fallal szembe ülök terpeszbe.Megpróbálod letenni a könyököd ha ez megy akkor a mellkasod de a fejed ne lefele hanem előre nézzen. Hajolgatsz a lábadhoz majd a 8.-nál megfogod a bokád teljesen ráhajolsz és tartod kb 30 másodpercig aztán a másik lábnál is ez. Utána előre hajolgatsz a két láb közé és itt is a 8.-nál veszel egy nagy levegőt és szép lassan hajolsz addig be amíg csak megy, amikor már érzed, hogy mindjárt szétszakadsz :) majd lent tartod. Utána megint növelsz a terpeszen :) Utána leülsz pillangóba és szép lassan próbálod a térded lenyomni a földre és edzés után ugyan ezt végig :) én csak ennyit szoktam mert én harcművész vagyok és a rúgásokhoz szoktam nyújtani :) Jó edzést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!