Johnny Cage kérdése:
Szerintetek 24 évesen nem késő elkezdenem karatézni? (Kyokushin)
Figyelt kérdés
Az a baj az izomzatom - már - túl merev. Pl ahogy próbálok oldalazó testhelyzetből egy rúgást kivitelezni elég gyér az a magasság ameddig fel tudok rúgni (nem tudom szakszavakkal leírni korábban nem küzdő sportoltam). A merev izomzat nyújtható még ilyen korban? Fejleszthető ez a probléma?2013. júl. 25. 18:39
1/2 anonim válasza:
Persze, hogy nyújtható, bármilyen korban nyújtható, csak esetleg több idő kell hozzá.
Etka Anyó 55 felett kezdett el jógázni, és 80 felett is spárgázott: [link]
2/2 aikiboxer válasza:
Nyújtható, csak kérdés, hogy megéri-e nyújtani. A karate nagyon megviseli különösen a térdízületet. Nagyon szép harcművészet, de én utólag azt mondom, nem érte meg, hogy 5 év után kis híján műtöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!