Milyen sportot javasolnátok? (többi lent)
Most úszom, de jövőre valószínűleg abba kell hagynom (többek között azért, mert nagyon sok órám lesz, így nem érek majd oda edzésre... De nem ez az egyetlen oka). Viszont mindenképpen szeretnék sportolni valamit, mert amióta úszom, jó az alakom, de félek ha abbahagynám rosszabbodna. Ahhoz túl idős vagyok hogy új sportot kezdjek. Valami olyasmi kellene, amit lehet minden nap csinálni, de nem edzés keretein belül, hanem egyedül is. Naponta 1-2 órát tudnék rászánni.
Minden válaszolónak előre is köszönöm.
Ja ezt elfelejtettem:
14/L
Calisthenics/Street Workout
Kezdésnek Fegyencedzés.
Focizz!! :)
1-2 óra pont megfelelő rá,tudom hogy egyedül nehéz,de pl kiraksz 1-2 féltéglát és gyakorlod a labadvezetést,dekázgatsz ha vannak barátaid velük is tudsz gyakorolni és ha pont van több szabadidőd szedj össze egy csapatot és ugorjatok el focizni,megfelelő csapatjáték és sosem lehet megunni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!