Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Helo! Szeretném hozzáértök...

Helo! Szeretném hozzáértök segitségét kérni.23 éves férfi vagyok,198 cm magam és 105 kilo. Személyi edzöre sajnos nincs pénzem, pedig szügségem volna hozzáértökre, milyen mozgást milyen rendszerességgel és hogyan táplálkozzak? Képet mellékelek.

Figyelt kérdés

tehát a kép magamrol(sokan mondták hogy alapnak a mostani testem jó és szép izomtömeget lehetne alakitani,viszont én nemszeretnék nagyon nagy izmos lenni:)

[link]

[link]

kép arrol hogy milyen az amien testre vágyakozom:

[link]

tehát szikár ''vékony'' szeretnék leni nem 1 nagy monstrum.

gondolom elöbb tömegcsökkentés ezerrel és aztán az étkezés kiegészétö szerek edzésterv stb.kérlek segitsetek.köszönöm

2013. júl. 23. 10:30
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
szeva.elég nehéz ezt igy csinálni:)tegnap melettem evett bnöm pizzát na inkább kimentem:D na de zért irok ismét h megkérdezzem kávézni szabad e?persze cukor tej nélkül feketén.mert ugy iszom azota.talán belefér.mitmondasz?
2013. szept. 10. 00:00
 22/23 anonim ***** válasza:
Kávé mehet napi több is.
2013. szept. 10. 05:01
 23/23 A kérdező kommentje:
miota csinálom a diétát és az edzést azota sokkal ritkábban járok ööö nagybalhézni.tod az toilettre:)van ugy hogy 2 napig semmi.ezt azért nemis irtaam mert azt hittem h ez jo.azt hittem olyan dolgokat viszek be amiböl majdnem mindent hasznositani tud a szervezet.viszont most mondja 1 ismerös h ez nem jo.miabaj?kevés rost?kevés viz?
2013. szept. 10. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!