Normálisan a fitymának mennyire kéne lejönnie a makkról? Sajnos lehet fitymaszűkületem van és segítség kéne.
Normális állapotban ha közepes vagy nagyobb a fityma, akkor teljesen hátrahúzható
Neked szerintem csak feszesebb a kelleténél, és azért nem megy lentebb mert rövid
Háát akinek 100% os,annak teljesen simára hátra húzható
minden körülmények közt,fájdalom nélkül .
Nálad nincs akkora gond,hogy orvosi beavatkozásra lenne szűkség .Már a meleg víz is segit,a baba olaj meg sokat se3gítene .Attól fel lágyul a bőr,könnyedén mozgatható is .
A sok mozgatástól ,tágitástól még meg szünne ez probléma
Inkább a fitymaféked rövid, valószínűleg.
Amit az előző írt, hogy akinek 100%-os a bré annak minden állapotban simára hátra lehet húzni – szerintem ez egy picit túlzás azért. Relatíve ritka az olyan ember, akinek mereven is odáig megy, a fitymafék feladata, hogy azt meggátolja. Nyilván elvárt, hogy könnyű legyen a mozgás, de az nem gond, ha pl. egy-két centivel a makk mögött megáll.
A képekről csak annyit, hogy valószínűleg sok olyan képet láttál, ahol *nincs* fityma egyáltalán, és teljesen sima a péniszen a bőr. Ez nem egy normális állapot.
Ha egyébként nem okoz gondot a szexben hogy feszes egy picit, akkor feleslegesen ne műttesd meg.
Eddig: [link]
Ezt az animációt pedig az alábbi topikban találtam, amit érdemes rendesebben is áttanulmányoznod! Ott biztosra veszem, hogy fogsz találni segítséget is a fitymaszűkületed megoldásában:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!