Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van.15 éves...

Fitymaszűkületem van.15 éves vagyok és eddig szinte még csak akkor húztam fel a fitymám amikor az iskolába vizsgálat volt. Saját magamnak nem merem.15 év alatt összegyűlt a tóra alatta. Mit csináljak? :S

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 20:07
 1/7 A kérdező kommentje:
15 év alatt összegyűlt a túró alatta
2013. ápr. 30. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha orvosi vizsgálatra feltudtad húzni,akkor feltudod utána is .Mennél többet húzod hátra ,annál könnyebb lesz.

Sűrgősen mossad ki alóla ,mert előbb mész a dokihoz ,mint gondolnád .Azért egy 15 éves fiú már merje magának .

2013. ápr. 30. 20:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Orvosi vizsgálat régen volt. Akkor még kb 8 éves voltam.
2013. ápr. 30. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Hali!

Előszöris nyugodj meg, nem vagy egyedül, ismertem olyat, aki 20 évesen SEM merte hátrahúzni a fitymáját, neki először fel kellett szedni, csak utána tudtuk kibuktatni a makkot, szóval ott még nem tartunk, fel a fejjel! :-D

Inkább azt áruld el, miért nem mered azt a fitymát hátrahúzni? Mi történne akkor, ha megfognád, és szépen lassan hátrahúznád? :-)

Üdv: EE

2013. ápr. 30. 20:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Amikor fel akarom húzni a fitymám akkor a vége feszül és olyan mintha szorítaná a makkom.
2013. ápr. 30. 20:25
 6/7 Mészáros Benjamin válasza:
Eleinte fura,de aztán fel sem veszed.Nyugodtan hátrahúzhatod,semmi baj nem lesz belőlle :)
2013. máj. 1. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha feszül a péniszed amikor hátrahúzod a fitymáa akkor mindig egy kicsit húzd csak hátra a fitymád,de többször egymás után és minden nap egy kicsit hátrébb és hátrébb kezd húzni a fitymádat,a legjobb ha ezt este fürdéskor csinálod majd.
2013. máj. 10. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!