Valószínű hogy fitymaszűkületem van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy van már fennt 100000 ilyen kérdés, de én mégis le akarom írni a saját verziómat. :( A lényeg, hogy nyugalmi állapotban simán felcsúszik a fityma, de merevedéskor már nehezen :( Mit kéne tennem? :( Először arra gondoltam,hogy kipróbálom a házi nyújtó gyakorlatokat és ha nem sikerül akkor felkeresek egy orvost. :( Normális válaszokat kérek, nagyon félek :( 15/F2013. ápr. 5. 19:26
1/3 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok ha igaz,rajtam kivül mindenki orvost
fog írni,Mert csak ebben látják a megoldást.Mivel a vitákat kiszeretném zárni így privátban fogok írni .
2/3 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi hogy időt szakítasz rám :)
2013. ápr. 5. 19:47
3/3 anonim válasza:
Szerintem mivel mereven is hátratudod valamennyire húzni,csak nehezen akkor nyugodtan kezdj bele a fityma nyújtásába.LÉnyeg esténként ha már kicsit kiáztál a kádban akkor kezd el hátrahúzogatni pár percen keresztül a fitymád,de ez akkor a legjobb ha már merev a péniszed és 1-3 hét alatt érezni kell elvileg hogy könnyebb már a fityma hátrahúzása,már nem feszül annyira,ha nem válik be,természetesen urológushoz kell menned,oda egyedül is mehetsz,csak időpontot kell kérni telefonon,nem kell semmiféle beutaló.Próbáld ki az otthoni nyújtás és ha nem sikerül akkor irány a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!