Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Helo! Szeretném hozzáértök...

Helo! Szeretném hozzáértök segitségét kérni.23 éves férfi vagyok,198 cm magam és 105 kilo. Személyi edzöre sajnos nincs pénzem, pedig szügségem volna hozzáértökre, milyen mozgást milyen rendszerességgel és hogyan táplálkozzak? Képet mellékelek.

Figyelt kérdés

tehát a kép magamrol(sokan mondták hogy alapnak a mostani testem jó és szép izomtömeget lehetne alakitani,viszont én nemszeretnék nagyon nagy izmos lenni:)

[link]

[link]

kép arrol hogy milyen az amien testre vágyakozom:

[link]

tehát szikár ''vékony'' szeretnék leni nem 1 nagy monstrum.

gondolom elöbb tömegcsökkentés ezerrel és aztán az étkezés kiegészétö szerek edzésterv stb.kérlek segitsetek.köszönöm

2013. júl. 23. 10:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

hát ez a dolog szüges ellentéte az eddigi életformámnak.föleg a táplálkozás szempontjábol.Nem egy kis sétának tünik az egész de elérem a célomat:)

Minden kezdet nehéz és te montez rengeteget hozájárultál.köszönöm szépen

2013. szept. 5. 06:58
 12/23 anonim ***** válasza:

Majd élvezni fogod és ez lesz a természetes életvitel számodra is. Az eredményekért ezt kell tenni, hiába nem akarsz nagyon izmos lenni. Nem is tudnál kox nélkül soha nagyon izmos lenni, tehát naturálban ettől senkinek nem kell tartani.

Olvasnivaló: google-ba: én nem akarok túl izmos lenni.

Az első találatot olvasd el és megérted.:)

2013. szept. 5. 07:02
 13/23 A kérdező kommentje:
nenézz hülyének de... mivel egyem a zabpelyhet?ugye nem csak ugy simán magába mert ugy eszegetem de elég száraz.tejjel viszont nem higithatom.hát mivel?
2013. szept. 5. 09:47
 14/23 anonim ***** válasza:
A legjobb lenne protein tápkieggel és vízzel, de ha nincs akkor joghurttal és akár kevés tejjel is megeheted. Vagy sokan rántottának összesütik tojással. Szóval lehet ezt variálni.
2013. szept. 5. 09:57
 15/23 A kérdező kommentje:

a brokkoli egyre nehezebben csuszik le a torkomon.ma már hagynom is kellett mert visszatekintett vna:Smivel potoljam?

amugy kicsit fura nekem az h folytom eszek szinte:)nemvagyok éhes.soknak érzem kicsit ezt a mennyiséget.kihagyhatom a negyediket?vagy joezigy?

2013. szept. 6. 06:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Akkor egyél kicsit ritkábban, pl 3,5-4 óránként, akkor tuti éhes leszel. Rengeteg zöldség van, nem csak a brokkoli a jó. Ehetsz uborkát, paradicsomot, kelbimbót, spenótot, cukkinit, stb.
2013. szept. 6. 06:55
 17/23 A kérdező kommentje:
ez remek hir.tolom az ubit,és majd váltogatom.aza baj h vagy 2 oránként tudok enni vagy 4 oránként a melo miatt-de akkor marad a 4 oránként
2013. szept. 6. 07:00
 18/23 anonim ***** válasza:
jó lesz, akkor a 4 óra is, ha így könnyebb neked. A napi tápanyagmennyiség azért legyen meg.
2013. szept. 6. 07:05
 19/23 A kérdező kommentje:
közbe-közbe ha megkivánok kis almát körtét szölöt ehetek?édesség potlo:)vagy nincs hiszti csak az étrend mig nemleszek 20deka
2013. szept. 7. 17:57
 20/23 anonim ***** válasza:
Diétába nem sok gyümölcs fér, óvatosan vele.
2013. szept. 7. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!