Helo! Szeretném hozzáértök segitségét kérni.23 éves férfi vagyok,198 cm magam és 105 kilo. Személyi edzöre sajnos nincs pénzem, pedig szügségem volna hozzáértökre, milyen mozgást milyen rendszerességgel és hogyan táplálkozzak? Képet mellékelek.
tehát a kép magamrol(sokan mondták hogy alapnak a mostani testem jó és szép izomtömeget lehetne alakitani,viszont én nemszeretnék nagyon nagy izmos lenni:)
kép arrol hogy milyen az amien testre vágyakozom:
tehát szikár ''vékony'' szeretnék leni nem 1 nagy monstrum.
gondolom elöbb tömegcsökkentés ezerrel és aztán az étkezés kiegészétö szerek edzésterv stb.kérlek segitsetek.köszönöm
hát ez a dolog szüges ellentéte az eddigi életformámnak.föleg a táplálkozás szempontjábol.Nem egy kis sétának tünik az egész de elérem a célomat:)
Minden kezdet nehéz és te montez rengeteget hozájárultál.köszönöm szépen
Majd élvezni fogod és ez lesz a természetes életvitel számodra is. Az eredményekért ezt kell tenni, hiába nem akarsz nagyon izmos lenni. Nem is tudnál kox nélkül soha nagyon izmos lenni, tehát naturálban ettől senkinek nem kell tartani.
Olvasnivaló: google-ba: én nem akarok túl izmos lenni.
Az első találatot olvasd el és megérted.:)
a brokkoli egyre nehezebben csuszik le a torkomon.ma már hagynom is kellett mert visszatekintett vna:Smivel potoljam?
amugy kicsit fura nekem az h folytom eszek szinte:)nemvagyok éhes.soknak érzem kicsit ezt a mennyiséget.kihagyhatom a negyediket?vagy joezigy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!