Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aikido edzés Pesten a belváros...

Aikido edzés Pesten a belvárosban?

Figyelt kérdés

Aikidot szeretnék tanulni, lehetőleg a Kobayashi-féle rendszert. Fontos, hogy Pesten a belvárosban találjak egy színvonalas dojot, ahol azért az aikido életfilozófiájával is foglalkoznak.

Elérhetőséget, vagy legalább egy honlapot szeretnék kérni.

Köszönöm

2013. júl. 20. 12:35
 1/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
2013. júl. 21. 16:37
 2/3 anonim válasza:

www.aikido.hu

Ez a dojo az Allee-val szemben van, elég olcsó, a hangulat jó, én is most kezdtem szeptemberben, és nekem tetszik. Most volt pl edzőtábor a japán nagyfőnökkel, szóval van élet, meg bőven lehetőség fejlődni. Az oktatók pedig normálisak, és rendesen elmagyarázzák a dolgokat.

2013. okt. 25. 23:14
 3/3 mrniceguy1 válasza:
8. kerület palotanegyedben, közel a Kálvin térhez a Krúdy Gyula utcában van egy új dojo(szerencsére nem a pincében), 3. danos mester tanít! Nagyon sokoldalú, képzett tanár, tai chi-t, wing chun-t is oktat. Én több mint 5 éve járok hozzá. Ajánlom mindenkinek!
2014. febr. 12. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!