Miért van az, hogy aki melós csávó erősebb mint a gyúrós?
Figyelt kérdés
A forma itt most nem lényeges, ott van apám vagy még sokan nem néznek jól ki mégis nagyon erősek2013. júl. 11. 23:48
1/8 dirtboy válasza:
nincs így,fizikai munkában az a jó aki azt végzi,viszont konditeremben már alulmaradnának.
mindenki abban jó amit csinál,enyi
kondisok is vannak akik fizikai munkát végeznek,én is így voltam szóval még csak olyan sincs hogy vagy az egyik vagy a másik.
2/8 anonim válasza:
én nem tartom valószínűnek, hogy erősebb lennék, mint egy gyúrós, szerintem csupán mi nehéz fizikai munkások, szívósabbak, kitartóbbak, és jobb az állóképességünk... de nem tudnék fekve kinyomni 100at, szerintem azt se tudnám hogy kell befeküdni alá...
amúgy kőműves vagyok, valamint részmunkaidős szakács.
3/8 anonim válasza:
Nem feltétlen van így a leírtak miatt is.De ha így van,akkor az a miatt lehet,hogy a kondisok között ritka az akinek erős a törzse.A termekben kb 100ból 1 ember végez felhúzást,dt evezést,guggolást.A test erőközpontja meg az emelésben,cipelésben a törzs erő.Magyarul a melósnak funkcionálisabb az izomzata az adott munka elvégzéséhez sok esetben.
4/8 anonim válasza:
Mert a melós valóban használja, edzi az izmait, nem csak felfújja őket mesterséges anyagokkal, meg nem csak ugyanazt a mozgást végzi ugyanarra az izomcsoportra irányulva, a fizikai munka jóval több izmot megmozgat.
5/8 anonim válasza:
Persze hogy erősebb, a melós jóval több izmát használja.
6/8 anonim válasza:
Még jó, hogy! A meló a mélyizmokat is megmozgatja és valóban használod is őket!
7/8 Osynho válasza:
"Mert a melós valóban használja, edzi az izmait, nem csak felfújja őket mesterséges anyagokkal"
Made my day! XD
8/8 anonim válasza:
sok hülye életében nem dolgozott, konditermet sem látott kocka osztja az észt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!