Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől ez a fejlődés neki?

Mitől ez a fejlődés neki?

Figyelt kérdés
Hello , van 1 gyerek az iskolában aki elég intenzíven edz,ismerem de nem is barátom, nos 40es karja volt ha minden igaz, és 2hét elteltével megnőtt 47esre, na most mi a francot szedett hogy ennyi jött fel neki? 14kilót felszedett izomban, milyen szteroidot szedett, büdös életbe nem koxolnék, de ez akkoris durva... mi lesz ezzel a kölyökkel ha tovább folytatja
2009. okt. 18. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Tönkre megy a mája, epéje, ami csak lehet! Aztán meg ha nem szedi leereszt! Szóval csak nevetséges lehet, mert így próbál kemény lenni. Pedig arra kellene törekedni hogy tömeget növeljen, 1-2 év(vagy akár fél év) edzéssel már akár el is érhetné "koxok" nélkül! Szóval példát ne vess róla! Edz, sportolj, egyél sok fehérjét, szénhidrátot amit megengedhetsz magadnak!

A szerekkel meg én sem vagyok tisztában mert soha nem próbáltam még ki és nem is fogom, de valami nagyon erős és pénzigényes lehet!

F/16

2009. okt. 18. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt felejtsd el, hogy 2 hét alatt följött rá 14 kg izom. Ami feljött a gyerekre annak a nagy része víz visszatartásból van és csak nagyon minimális szinte el is hanyagolható az az izommennyiség amit nyert a kúrával. Ha annyira érdekel, hogy mit szedett, azt szerintem tőle kérdezd, bár nem tudom mit számít ez.
2009. okt. 19. 01:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Az meg, hogy mi lesz vele azt senki sem tudhatja, nem vagyunk jósok. Egy dolog bizonyos, hogy jót nem tesz vele az egészségének. Lehet megússza maradandó károsodás nélkül, de az is lehet, hogy levegő marad a fecskendőben, mert az olajos anyagokból elég nehéz kipöckölni és véletlen érbe szúrja és embóliában meghal....és itt sorolhatnám napokig, hogy milyen következményei lehetnek...de nem teszem:D
2009. okt. 19. 02:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Márha injekciós a szer
2009. okt. 19. 20:05
 5/6 bumbi02 ***** válasza:
hiába van vastagabb keze, ne azt nézd... lufikéz:) szteroiddal vagy tudomisén mien segédanyaggal összehozta... sose voltam ezeknek a szereknek a hive.. azok szednek iet akik azér akarnak megizmosodni hogy feszithessenek a discoba.. aztán fel kell emelni egy cementes zsákot szegény bele szakad:)) kipukkad a lufi... de discoba jól néz ki:))
2009. nov. 26. 02:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát valamit biztos szedett, ha nagyon el van vizesedve, akkor Testosteron, Sustanon, Naposim, ha karcsú maradt, akkor Trenbolon, Deca Durabolin.

De ha ti suliba jártok, akkor tényleg qurvára nem ajánlott még ebbe a korba koxolni, az impotencia veszélye tizenévesen a legnagyobb!!!

Egyébként a szteroidok nem annyira ördögtől valóak, mint azt sokan hiszik, senki nem fog lufi ként kipukkadni, leereszteni, impotens is csak az lesz aki túl sokat szed vagy túl korán kezdi.

2009. dec. 15. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!