Mivel lehet ezt ledolgozni (kép alul)?
Figyelt kérdés
Bekarikáztam pirossal, hogy mi az amit el akarok tüntetni. Amúgy elnézést a hülye beállásomért,ebből a pozícióból elég furcsa a hasam,de a lényeg látszik. Szeretném ha picit kockásabb lenne, de amíg ez itt van,képtelenség. Hasprés,felülések,hullahopp,...Elég sok mindent csinálok erre a területre is. De még mindig ott van..
2013. júl. 6. 18:52
1/8 anonim válasza:
Diéta + aerob edzés heti 3-4x 40-50 perc.
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Ezt az utóbbit kipróbáltam pár hónapja, legyilkolt, de azóta elszántabb vagyok :)
2013. júl. 6. 19:29
5/8 anonim válasza:
na látod..akkor nem is a pocakkal van gond hanem veled!nem szbad feladni.amúgy meg h tudd a hasat a legnehezebb megmunkálni.oda nagyon sok munka és erő kell!arra vigyázz h ne erőltesd meg akár sérv kialaulását is okozhatja!!
kitartás!
6/8 anonim válasza:
izomerősítő gyakorlattal nem fogsz zsírt bontani, csak ha kalóriadeficitben vagy.
7/8 anonim válasza:
Hasizomgyakorlattal nem fogsz zsírt bontani.
8/8 anonim válasza:
Kezdj el futni az remek kardio edzés, és mindent megmozgat, valamint remek erőlétet ad. Igaz amit előttem írtak tényleg a hasat a legnehezebb formálni, lényeg az hogy az a zsír onnan lekerüljön, utána kell felülésezni és az egyéb ilyen hasizom gyakorlatokat végezni:) sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!