Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futók! Télen hol futtok?

Futók! Télen hol futtok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanott a Duna parton, ahol nyáron is. Csak ilyenkor rétegesebben öltözöm és sapkát, kesztyűt is felveszek.
2009. okt. 16. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én most már nem élek Magyarországon, de bőven vannak emlékeim. Alapvetően én is ott futottam télen is, ahol nyáron, azaz mondjuk a Margitszigeten körbe. Egyébként meg a természetben rengeteg helyen, pl.: Perbál-Hűvösvölgy, Esztergom-Pilisszentlélek-Pilisszántó-Pilisborosjenő stb. Magyarország, illetve Bp. ilyen szempontból egy kiváló hely, hogy egyáltalán van még természet, nincs bekerítve minden cm2, vannak hosszú, szép, jól futható utak, kisebb-nagyobb emelkedőkkel. Egy dolgot utáltam, a havat, meg a jeget, de a klíma felmelegedése miatt ez egyre ritkábban és rövidebb ideig van. De ilyenkor is futottam szinte ugyanúgy. A tél nem ok a leállásra, vannak teljesen jó futóruhák és mindenféle kiegészítő, igaz, hogy drágák.
2009. okt. 16. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is szabadban futok, ugyanannyit, csak persze húzok kabátot, kesztyűt.
2009. okt. 17. 11:40
 4/6 anonim válasza:
otthon a futógépen :D
2009. okt. 17. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
határban...
2009. nov. 11. 20:58
 6/6 anonim válasza:
Ugyan ott, ahol nyáron!Ha hó van akkor hóban!Rendszeresen.futok,hóban,hidegben,melegben,esőben,szélben.Mindig! Atlétikán is kiküldenek mindig futni,frissen esett hóban is,mert márciusban lesz a futóverseny!
2010. márc. 6. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!