Futók! Ilyen időben hogy futtok? Edzetek egyáltalán?
Figyelt kérdés
Én már napok óta készülök futni, de egyszerűen nem lehet me qurvára fúj a szél, és e mellé még az eső is esik....
heti 3x jártam futni eddig, és érzem hogy hiányzik a mozgás...
Múlt héten saját hibámból kihagytam 1 edzésnapot, aaa gondoltam, majd behozom...hát be, itt van szerda, és ma se lesz futás tuti....
Akik így a szabadban futtok, hogyan oldjátok ezt meg?, dacoltok az idővel és elmentek azért, vagy hosszú pihenőt iktattok be?
2010. máj. 19. 10:06
1/7 anonim válasza:
Sehogy. Ilyenkor a lakásban erősítek
2/7 anonim válasza:
Bár én nem vagyok futó, de ha mozgásigényed van akkor fogd meg magad és menj le egy edzőterembe. Van futópad. Igaz, nem olyan mint a természetben futkozni, de a mozgásigényed kielégíti.
3/7 anonim válasza:
A gát tetején, ahol le van aszfaltozva.
4/7 anonim válasza:
Én ugróköteleztem a nappaliban.:-)
5/7 anonim válasza:
Nekem nem akadály az időjárás, attól még ugyanúgy lehet menni, és mennek is sokan.
Ugyanúgy járok minden nap, ráadásul én lány vagyok :D
Bele is halnék, ha itthon kéne punnyadnom egész nap :)
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem pedig ez a punnyadásos dolog marad, mozgásigényt tekintve pedig most elfojtom....Nehéz lesz újrakezdeni, tudom, de ez van. egyszerűen nem akarok bőrig ázni csak azért hogy fussak egy jót......filmetnézek, netezek, tanulgatok, így tellik egy napom...:((((az ostoba időjárás miatt....
2010. máj. 19. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!