Milyen mozgásfajtát válasszak, hogy megerősödjek, izmosabb legyek?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, és nagyon vékony, bármit eszem semmitől nem hízom. Az utóbbi egy évben elkezdtem otthon súlyzózni 2kg-os súlyzókkal, szinte minden nap egy órát tornászom. 2-3 kg fel is jött, de még ez sem az igazi. Mit próbáljak ki, amitől az eredmény szemmel láthatóbb lesz? Mit egyek többet?
Még annyit, hogy nem áll betegség a vékonyságom hátterében, ezt örököltem, csak zavar, hogy csontkollekció vagyok.
2013. jún. 25. 17:30
1/4 Szergej55 válasza:
Próbáld ki a súlyzózást nyugodtan 2 kilósnál nagyobb súlyokkal, attól szépen fejlődhetsz.
2/4 anonim válasza:
Úgy van, normálisabb súlyokkal kell edzeni. És egy normális étrend sem árt, mert ha ilyen gyors metabolizáló vagy, és mellé súlyzózol de nincs rendben az étrend, az könnyen visszaüthet.
3/4 poiu válasza:
Ha otthon nem tudod megoldani az intenzív súlyzózást, próbáld ki a fegyencedzést. Ha csontkollekció vagy, akkor éppen neked való, gyorsan fogsz haladni. Húst egyél rendesen, de híznod nem érdemes. Aki a zsíros lányokat szereti vegye el mind a két padödőt, akinek a kockás has tetszik, annak ott leszel Te. Magyarán az alkatodból kell kihozni a szépet és az egészségeset.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2013. jún. 26. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!