Melyik legyen előbb? A fogyás vagy a feszesítés?
Figyelt kérdés
El kezdek a napokban mozogni, mert eléggé van rajtam sacc per kb 6-8 kg felesleg, 157 cm magas, és kb 59 kg vagyok!
Van a közelben egy kondi terem, van futópad, eliptikus tréner, meg az a tárogató, ami egyben van a combhajlítóval, a pontosabb elnevezését nem tudom.
Nem tudom mivel kezdjek, hogy előbb a felesleget dobjam le, és aztán feszesítsek rá súlyzós gyakorlattal a hasamra picit, és a comb fenékre leginkább?
2013. jún. 19. 14:24
1/3 anonim válasza:
Könnyebb lesz, ha először építesz egy kis izmot magadra, súlyzós edzéssel és tömegnövelő étrenddel, majd aztán szálkásítasz aerob edzéssel (amit persze tömegnövelés alatt is ajánlott végezni) és szálkásító diétával. Helyi fogyás nincs, ha esetleg efelől voltak téves infóid, a tárogató véleményem szerint hasztalan, ha már van futópad, akkor szerintem az elliptikus trénerre nincs is szükséged, végül pedig egy teljes testet edző edzésterv céltudatosabb volna.
2/3 anonim válasza:
Kell heti 3-4 aerob edzés + súlyzós edzés, amivel mindent átmozgatsz és ezek mellé kell egy szálkásító diéta. Fogyás közben az izom megmarad és feszes is leszel.
3/3 poiu válasza:
10% felesleg égetése közben erősödhetsz símán. Amit a testépítők mondanak, tehát hogy nem lehet egyszerre erősödni és szálkásodni, igaz, de csak rájuk nézve, amikor 10% zsírt izzadnak le extrém 5%-ra. Nyugodtan kezdheted teljes testes erőedzéssel (nem csak has), kevés kardió. Gondolom lány vagy, ha igen, akkor nem kellene "tömegelned".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!