Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a leghatékonyabb módszer a...

Anett_kis kérdése:

Mi a leghatékonyabb módszer a derék véknyítására?

Figyelt kérdés

segítséget szeretnék kérni ,derék véknyításra mivel nem vagyok túlsúlyban ,rendszeresen sportolok is viszont a derekamon alakítani szeretnék.

magasságom: 166 cm

súly: 56 kg

a derék méretem 71 cm és olyan 63 cmest szeretnék.

Kérlek titeket csak azok írjanak akiknek tuti tippjük van és konkrét dolgokat írnak. Előre nagyon szépen köszönöm!!

2012. ápr. 19. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szálkásító étrend(3g/testsúly kg fehérje és 2-3 g/tskg szénhidrát), sportolás ahogy írtad is mondjuk aerob edzés tartományban (bicaj,kocogás,úszás) heti 3-4 alkalommal 40-45 percet és jó is lesz hidd el... :)
2012. ápr. 19. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A derékról biciklizéstől lehet lefogyni,ez egyszer még a tanárom mondta de nem tudom hogy igaz-e szerintem egy nap 10km bicikli elég lesz szobapiciklin ha van 5 ös fokozaton kint meg nem tudom mert az könnyebb tekerni

2012. ápr. 19. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:

a testzsír százalékod lenne érdemes csökkenteni.

szálkásító diétával.

de mivel ilyen alacsony a súlyod,valószínűleg a kalória beviteled optimális,csak az összetétele,időzítése nem.

vagyis több fehérje kellene és kevesebb szénhidrát,olyan 50-50% arányban.

2012. ápr. 19. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!