Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki csatlakozna hozzám,...

Valaki csatlakozna hozzám, mint fogyókúra társ?

Figyelt kérdés
Néhány napja kezdtem a diétát és a tornázást. Odafigyelek arra hogy mit eszek, emellett napi 45 percet tornázok (általában Rubint Réka, de van hogy más hasonló tornavideókra). Jól jönne egy társ, akivel "együtt" szenvedhetnénk végig a dolgot! :) A célom főleg az, hogy ha magamra nézek elégedett legyek. Azaz nem kg-ban akarom mérni. Nincs nagy súlyfeleslegem, viszont szép feszes combokat és lapos hasat szeretnék. 18/L 57kg/168 cm

2013. ápr. 8. 18:11
 1/7 Villácska ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz 168 centisen 57 kilósnak lenni.
2013. ápr. 8. 18:29
 2/7 A kérdező kommentje:
nem, így kilokra teljesen rendben van! Ezzel egyetértek. Viszont egyáltalán nem táplálkoztam egészségesen. Sok zsíros és cukorral teli ételt ettem, és ez meglátszik az alakomon is. Szó szerint van mit fogni rajtam és ha belenézek a tükörbe, egyáltalán nem vagyok elégedett. Csak ezt szeretném, hogy ez változzon , és ehhez bizony oda kell igyelni arra hogy mit eszek, mennyit mozgok. :)
2013. ápr. 8. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Tehát túl magas a testzsírszázalékod. Jól mondod, hogy nem a mérleget kell nézni, hanem a tükröt, de miután leadod a zsírt, érdemes lenne némi izmot is felszedni a jó forma érdekében. Fogyás közben kezdőknél korlátozott mértékben ugyan működik némi izmosodás is, de nem eléggé ahhoz, hogy ki lehessen kerülni.
2013. ápr. 8. 19:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Tornázom is, igaz most még csak 45 percet egy héten 5x 6x ,de ezt növelni fogom+ amint jó idő lesz futni is fogok járni.Igen, az "izmos" dolog is tervben van. Viszont elég nehéz elég fehérjét bevinni a szervezetbe a mindennapi ételekből, és tudtom szerint az izmok fejlődéséhez sok fehérjére van szükség. Ha viszont rendelnék táplálékkiegészítőként valamilyen fehérjét akkor attól nem híznék? érdemes lenne mellé rendelni zsírégetőt? Vagy ennyi mozgáshoz egyáltalán érdemes bármit is rendelni?
2013. ápr. 8. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Megvan a rendes szálkásító diétád a szükséges g/tskg fehérjével, ugye? Azt be kéne vinni, igazából mindegy miből. És mivel ez van a diétában, ha beviszed a megfelelő mennyiségű fehérjét, szerinted hízni fogsz tőle? :P A kulcs a szénhidrát leginkább. Ha úgy gondolod, van rá keret, akár már most is vehetsz fehérjét. Zsírégetőkkel kapcsolatban nincs tapasztalatom, persze nem azon múlik a dolog, egy pár százalékot segít. de ugye minél kevesebb a súlyfelesleg, annál nehezebb leadni. Esetedben a most elkezdett mozgás, új ingerek a javadra válnak.
2013. ápr. 8. 19:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem élek semilyen diéta szerint sem. Úgyértem, nincs megadva hogy na most reggeli felvágott tk kenyérrel és zöldséggel, ebéd ... , stb stb. Hanem csak arra figyelek, hogy szénhidrát csak délután 1ig utána pedig igyekszem csak fehérjét é zöldségeket enni. Ha nem tudok ellenállni a kísértésnek akkor befutok a helyi update boltba és ott veszek valami finomságot. Az update ételeket csakis ebben az esetben használom. Lehet hülye kérdés, de van olyan protein ami kifejezetten nőknek ajánlott, pl más összetétel miatt? :) köszi egyébként a segítségeket :)
2013. ápr. 8. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de rendes diétával könnyebb lenne, de hát majd te látod a változást, és ha nem elég jó, akkor tudod mi a hiba :P

A kérdésed meg tényleg hülyeség. Más ételekben sincs különbség a nemekben, fehérjében miért lenne?

2013. ápr. 8. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!