176 cm magas vagyok és pár hónap múlva töltöm a 16-ot. Még fogok nőni szerintetek? Nem érzem magam magasnak még átlagosnak sem
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 21:15
1/3 dirtboy válasza:
lehetséges hogy még kicsit fogsz de nem biztos,így előre ezt nem igen lehet megmondani
életkorod viszont már árulkodik róla hogy nem sokkal leszel már magasabb még ha nősz is.
2/3 anonim válasza:
Innen hova akarsz már nőni bazzeg?
Én 18 vagyok és 165 centi, mégis teljesen jól megvagyok vele, pedig aztán kicsi. Te meg pont tökéletes magasságban vagy, ne rágódj ilyenek miatt. A testmagasságod teljesen átlagos, itt a belső éneddel vannak problémák...
3/3 Munin válasza:
Téged zavar hogy ekkora vagy? Inkább lennél 2 méteres benga állat? Meg még amugy is fogsz nőni mivel 24 éves korára lesz kifejlődve az ember.
Addig még van időd nőni gyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!