Nagyon kezdo futo vagyok. Ma kezdtem el edzeni. Igy le tudok majd fogyni?
Figyelt kérdés
Eddig sikerult mindenfele mozgas nelkul 16 kg-ot lefogynom. 3 eve nem tesizhetek, de ma elmentem futni. 15 perc seta a palyara, ott 2 km futas, 15 perc seta vissza. Ha minden masodik nap ezt csinalom, es a masik napokon felulesezek, tovabb tudok fogyni, alakulni? Nyilvan az ezkezesre tovabb figyelek majd.
A futasom javulni fog majd? 800m-nel nem tudok egyszerre tobbet lefutni, akarhogy szeretnek.. ha futas utan ehes vagyok, mit ehetek?
15/L
2013. jún. 17. 20:36
1/1 anonim válasza:
Ez egy viszonylag fokozatos edzésterv. ha soknak érzed az egyik hetet, ismételd meg még egyszer szerintem. Futócipőt használj, én anno nem használtam meg is lett az eredménye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!