Milyen gyakorlatokkal lehet ezeket a területeket térdkímélő módon, ugyanakkor hatékonyan formálni? (illusztráció)
Tehát belső comb, külső comb ("bricsesz" terület) és hátul a fenék alatt közvetlenül?
Otthon, gépek nélkül végezhető gyakorlatokat keresek.
A térdem sérült, kitöréseket nem végezhetek.
Köszönöm.
:D Senor Gifnek ez nem esett jól.
Ugye "formálni" alatt azt érted, hogy eltüntetni azokról a helyekről a zsírt? :D
Mi ezen a mosolyogni való?
Étkezésem rendben, súlyom alacsony, testzsírszázalékom oké, mozgás rendszeres, a combom 2/3-a feszes, a felső harmad viszont nem.
Azt a területet szeretném feszesíteni, az ott lévő izmokat megdolgoztatni (és igen, a maradék zsírt lepucolni - amihez a diéta adott).
Ez kérdés?
Ha nem feszes, akkor puha, löttyedt. Üléskor szétterül, járáskor reng. Nem esztétikus.
Esetleg az én kérdésemre valaki?
Szerintetek mi a leghatékonyabb tornagyakorlat az említett területre?
Melyik "lábemelgetős"?
Milyen sorozatban, ismétlésszámban?
Persze válaszok hiányában is találni fogok valamit, de kíváncsi vagyok.
És a viccet is szívesen megismerném. Én is szeretek nevetni.
Az a nagy gáz ,hogy helyi zsírégetés nincs.
És ilyen részletesen nem lehet az izmot növelni. Majd ha te kitalálsz egy szuper gépezetet ami hátul a fenék alatti izmot eddzi közvetlenül akkor minden elismerésem!
Cukorfalat az apukád kínja!
A zsír alatt izom van, nem?
AZT akarom megdolgoztatni!
A zsírra írtam a diétát.
Minek fárasztom magam, ha olvasni sem tudtok...
Itt a géped, ami pont a fenék alatti izmokat dolgoztatja:
De drágaság, MIÉRT akarod te azt az izmot megdolgoztatni? Szerinted az izomnak és a felette lévő zsírnak mennyi köze van egymáshoz? Elárulom: SEMMI.
- A zsírra csak a diéta hat, a gyakorlatok nem.
- Nincs helyi zsírégetés, nem tudod szabályozni, honnan fogyj.
- A zsír és az izom nincsenek lényegi összefüggésben edzés terén.
- Hótfelesleges hatvanféle izolációs gyakorlatot végezni, guggolás, lábtolás, combhajlítás, combfeszítés, ez bőven elég, megdolgoztat minden izmot. De mivel sérült a térded, így necces, mivel minden combizmod tulajdonképpen az alsó lábszáradat mozgatja.
Még mindig nem érted, miért mondtam, hogy sokadjára kérdezed ugyanazt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!