Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » S. O. S! fenékre milyen gépek...

S. O. S! fenékre milyen gépek segítenek? :o

Figyelt kérdés
Na szóval..bele untam hogy mindig csak azt kapom hogy én ilyen kövér vagyok,meg olyan..ráhatároztam magam hogy nyári szünetben lefogyok.anyukám bele is ment hogy választhatok valami gépet.és legfőképpen most fenékre szeretnék edzeni és nem tudjátok hogy melyik a legjobb a taposógép a pedálozó a lovaglógép és a leg master közt?:)előre is köszi a válaszokat!

2013. jún. 12. 16:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek a gépek az elejétől kezdődően: hülyeség, hülyeség és hülyeség. Ha formálódni akarsz, akkor valamilyen izomterhelő (és most tekintsünk el a "terhelés" szó pejoratív értelmétől) edzést kell végezned. Lábra és fenékre a legjobb a guggolás, bár ebbe majd könnyen beleszoksz, ezért nem árt később némi súllyal végezni. Ha otthon akarsz edzeni, javaslom vegyél kettlebellt. Ez majd kellő súlyt ad a guggolásokhoz.

Valamint ha fogyni akarsz (mert ez az esztétikus kinézet másik ismérve a formás izmok mellett) ahhoz diétáznod és aerob edzést kell végezned. Nahát a bell erre is jó. De ezen kívül még egész sor edzés közül válogathatsz. Minimum 12 kilós legyen, hacsak nem vagy extrém kis méretű.

2013. jún. 12. 16:55
 2/2 Osynho ***** válasza:
Amiket felsoroltál, azokat felejtsd el és vegyél az árukból kondibérletet és rendes kaját.
2013. jún. 12. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!