Mennyi a maximális pulzusotok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 19:43
1/10 anonim válasza:
Max 90 körül szokott lenni,fizikai munka vagy sport közben.
2/10 anonim válasza:
hát akkor te nagyon jó vagy, mert nekem edzés közben 140.
3/10 anonim válasza:
ha 90 a pulzusod megse erőlteted magad.Komoly fizikai edzés alatt pl ha sportoló vagy olyan 160-180 körül van általában az embereknek.De lehet még fokozni.
4/10 A kérdező kommentje:
90es pulzus egy átlagos egészséges embernél max pulzusként igen kevés. Csak azért kérdeztem, mert vettem nemrég egy pulzusmérős órát és még 185fölé nem sikerült felvinni a pulzust, ami nekem picit kevésnek tűnt.
2009. okt. 11. 13:06
5/10 anonim válasza:
Én is max 180-190-re tudom felvinni, talán még 200 esélyes, de akkor már erőltetett menet tényleg. :)
6/10 anonim válasza:
Első voltam,a 90-es.Nem nagyon jó vagyok,hanem inkább fordítva,vérnyomáscsökkentőket és szívritmuszabályzó nyógyszereket szedek!Bocs,ezt elfelejtettem odaírni:)
7/10 anonim válasza:
Hát megkellmondjam szépne leviszi!
8/10 anonim válasza:
Nekem a mért az 202, a becsült az 205, ezzel számolom az edzészónákat.
9/10 anonim válasza:
nekem volt már úgy alapból 186, azután kerültem korházba
10/10 anonim válasza:
204 volt táblasprintnél, de már azt hittem lefordulok a bringáról : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!