Ha június közepétől augusztus végégig folyamatosan edzek szeptemberre lesz egy kis eredménye, pl:lapos has, fezsesebb comb, fenék? 15/l
ezekben gondolkodtam: napi 1 km futás
napi 2-4 km biciklizés
napi 50 felülés
napi 15 fekvőtámasz
lábtornák
minden nap nem szabad ugyanazt az edzlést csinálni, mert a csontoknak és az izületeknek, porcoknak nem tesz jót, az izmok pedig nem tudnak regenerálódni!!!
szét kell osztani, egyik napra a lábos dolgok kerüljenek, futás , bicikli, utána másik nap mehet a testedzés, és az edzés napok között is legyen pihenő!
2 hónap alatt épp h elkezd látszódni majd, ha látványos eredményeket akarsz ahhoz legalább fél év vagy egy év kell, plussz kőkemény diéta.
fejérjében és jóféle szénhidrátban gazdag, és zsírszegény legyen.
testsúlyra kiszámolva, ha annyira szép eredményeket akarsz!
attól függ mennyit súlyfelesleg van rajtad, milyen az alkatod, narancsbőr stb...
amúgy, főleg ha van rajtad súlyfelesleg, 2,5 hónap alatt persze érhetsz el változásokat, de azért csodát ne várj.
bomba alakod nem lesz, az sok idő munkája.
én négy hónapja kezdtem neki a tornának, igaz fogytam 7 kilót, centikben is sokat, sokat változott az alakom, de ahhoz, hogy jól nézzek ki, még nagyon sokat kell tennem.
de mindenféleképp kezdd el, a jelenlegi helyzettől azért sokkal jobban fogsz kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!